O2s

Sådan bruger whitewater rafting som et team building begivenhed

Whitewater rafting er en krævende fritidsaktivitet gøres udendørs

Whitewater rafting er en krævende fritidsaktivitet gøres udendørs. Det gøres ved at anvende en oppustelig gummibåd til at navigere en flod. Det er mest almindeligt gjort på rå, boblende floderne, og derfor udtrykket "white water" anvendes. Denne rekreativ sport sker med grupper af passagerer, der sejler på hvidt vand, paddling deres vej til et bestemt sted. Det er populært for spændende og spændende entusiaster med sine hurtige drejninger.

Sådan bruger whitewater rafting som et team building begivenhed. Organiser en lejrbål cookout efter aktiviteten.
Sådan bruger whitewater rafting som et team building begivenhed. Organiser en lejrbål cookout efter aktiviteten.

Denne fritid sport fremmer også god holdånd ved at samle holdets bestræbelser på at navigere i oprørte vande. Det hjælper et hold realisere deres individuelle styrker og svagheder, samt at opdage de samme kvaliteter som udvises af deres holdkammerater. Klare udfordringerne i de hvide farvande, kan holdet opdager, at arbejde sammen vil give et godt resultat. Dette danner et stærkt bånd af kammeratskab og skaber en sej og flittig team.

Godt transport til stedet er nødvendig for holdet

Godt transport til stedet er nødvendig for holdet, samt forsyninger til camping. Holdet kan også bringe deres personlige redningsveste og andet udstyr til rafting. Disse udstyr kan lejes på rafting selve webstedet. White water rafting kræver også tilstedeværelsen af ​​en flod guide til at hjælpe holdet forhandle de oprørte vande.

Her er nogle skridt til at sikre en god holdånd og sikkerhed, mens white water rafting.

Whitewater rafting er en krævende fritidsaktivitet gøres udendørs. Godt transport til stedet er nødvendig for holdet.
Whitewater rafting er en krævende fritidsaktivitet gøres udendørs. Godt transport til stedet er nødvendig for holdet.

  • Det er altid godt at have et samlingspunkt signal til støtte for holdet til at arbejde sammen. Ved at bygge dagens begivenheder på en enkelt besked, kan du få mest ud af din tid på rapids ved at sætte et klart mål for holdet at følge.
  • Planlæg begivenhed, så du kan sørge for, at vandet er sikkert for rafting. Forskellige årstider kan diktere strømmen af ​​vand på rapids og du ikke ønsker at sætte dit holds sikkerhed i fare ved rafting i voldelige og uforudsigelige farvande. Korrekt planlægning sikrer også, at alle medlemmer af teamet kan deltage i begivenheden.
  • Rejser i en gruppe ved hjælp af et køretøj, som en bus eller fly, kan også bygge holdånd. Tilrettelægge og etablere en form for transport, der vil rumme hele dit team.
  • Du kan custom-fit dit arrangement til dine særlige behov ved at få ordentlig information om rafting pakker af forskellige white water rafting selskaber. Disse firmaer kan hjælpe dig med at opbygge dit arrangement omkring budskabet og de mål, du ønsker dit team til at opnå.
  • White water rafting kræver træning. Når du har valgt en bestemt white water rafting selskab, forhøre sig om, hvad øvelser bør ske før gør aktiviteten med dit team.
  • Organiser en lejrbål cookout efter aktiviteten. Tal om dagens spændende begivenheder og dele et måltid sammen med holdet. Denne yderligere tilskynder limning og det kommunale måltid deles med holdet skaber en dybere følelse af broderskab.
  • På vej hjem, så lad dit team meditere på den seneste aktivitet. Lad tanken om at arbejde sammen som et team, drysse i deres sind. Efter dette, bør dit team kunne være klar til at møde udfordringerne på arbejdspladsen, vel vidende at de kan stole på hinanden.

White water rafting er et meget nyttigt værktøj for teambuilding. Bare husk de sikkerhedsforanstaltninger og have rigelig viden om holdenes enkeltes trivsel og du kan være sikker på, at dit holds socialt arbejdsmiljø udvikling vil være bedre.