O2s

Sådan bruger memory wire til at lave smykker

En hukommelse wire er en type wire, der er ideel til at lave forskellige typer af smykker. Dette er fordi materialet er let og holdbar. Denne hukommelse legering kan også kaldes muskel wire eller smart wire. Det kaldes som sådan, fordi det er i stand til at gå tilbage til sin oprindelige form, selv efter at være blevet deformeret.

En masse smykker beslutningstagere bruge denne type ledning til halskæder, wire armbånd, ringe, fodlænker og endda øreringe. Du kan lave dine egne smykker bruger memory wire og nogle af dine perle værktøj.

Her er de trin, hvordan du kan bruge memory wire til at lave smykker:

Sådan bruger memory wire til at lave smykker.
Sådan bruger memory wire til at lave smykker.

1.. Materialer. Før du gør noget andet, skal du have alle de materialer, som du vil få brug for i nærheden af ​​dig, så det er let for dig at nå, når du gør dine smykker. De materialer, som du vil få brug for, er:

  • stærke bidetang
  • perler og nipsgenstande
  • smykker tænger
  • memory wire
  • perle bord (ekstraudstyr)

2.. Forberedelse. Du kan købe memory wire, der allerede er blevet skåret til armbånd, ringe og halskæder, eller du kan bruge en spole af memory wire og skæres op nogle ledninger til dine smykker. Husk at bruge stærke bidetang, som ved hjælp af normale saks ikke kan gøre et rent snit på memory wire. Skær memory wire efter størrelsen af ​​de smykker, som du kommer til at lave.

3.. Perle bord. Den næste ting du skal gøre er at gøre mønster for perlerne, og de smykker, som du vil bruge til dine smykker. Du kan bruge en perle bord at øve det mønster, du vil bruge til smykker. Du kan bruge alternative farver af perler eller kun en farve. Hvis du har andre emner, som du vil føje til dine smykker, kan du bare inkludere dem på dit mønster.

Sådan bruger memory wire til at lave smykker.
Sådan bruger memory wire til at lave smykker.

4.. Gøre smykker. Når du er klar med det mønster, perler og hukommelsen tråd, kan du begynde snor perlerne. Først skal du nødt til at lave en lås i slutningen af ​​hukommelsen wire, så perlerne ikke vil glide wiren. Lav en løkke med de smykker tang. Gør løkken stor nok, så at perlerne ikke vil glide af. Efter dette kan du allerede strengen perlerne én efter én, indtil du har nået slutningen af ​​wiren. Når du er i slutningen, skal du bruge de smykker tang til at foretage endnu en løkke, der vil tjene som lås til smykker.

Det er de enkle trin om, hvordan man laver dine egne smykker ved hjælp af memory wire. For at få flere ideer, kan du gennemse magasiner og smykker hjemmesider for at få inspiration til mønstre og designs. Når du har styr på, hvordan man skaber smykker ved hjælp af memory wire, kan du oprette en masse designs og starte din egen lille smykke virksomhed. Du kan også oprette andre emner bortset fra smykker, såsom bogmærker, souvenir poster, brilleglas indehavere og meget mere.