O2s

Sådan bruger et kort for kørselsvejledning

Kort Quest

Kort Quest, MSN, Yahoo, Google Maps, og Ask.com levere kortlægning tjenester online, hvor du kan få information til kort, etc. af steder i Europa og andre lande. Vælg det websted, der har de funktioner, du har brug for.

MSN Kort og kørselsvejledning giver en nøjagtig kørselsvejledning, giver den samlede distance, køretid, afstanden mellem svingene, og afkastet kørselsvejledning til udvalgte destinationer.

Sådan bruger et kort for kørselsvejledning. Den locations page giver flere visninger af et websted.
Sådan bruger et kort for kørselsvejledning. Den locations page giver flere visninger af et websted.

 1. The Welcome side viser kort og destinationer i Europa og Canada. Vælg din destination og et billede med kortet over byen vil blive vist.
 2. Den Rutevejledning Side giver dig kørselsvejledning, med muligheder for den korteste køretid eller korteste afstand. Indtast din start-og slutpunkter, og printbare køre-instruktioner vil vise den samlede rejseafstand og afstanden til hver tur.
 3. Samlinger side indeholder billeder og videoer af interessante steder, og filer tidligere valgte steder. Indtast et søgeord eller tag for at se de retninger, der går til et bestemt sted.
 4. Den Locations Page giver flere visninger af et websted. Indtast en destination og 2D eller 3D billeder vil blive vist med et 360 graders visning af webstedet. Zoome billedet ind og ud på streaming video, ved hjælp af Virtual Earth 3D-software.
 5. De virksomheder afsnit hjælper søgen for enhver virksomhed. Indtast navnet på den virksomhed, dens placering, og et kort med de køre-instruktioner vil blive vist.

Kort Quest er kort og kørselsvejledning program forbereder rejseruter baseret på oplysninger. Den nøjagtige afstand mellem steder, detaljerede kørselsinstruktioner, specifikke vendinger, afstanden mellem svingene, og den anslåede køretid til og fra destinationer er tilvejebragt. Se oplysninger særskilt eller ved siden af ​​kortet på din destination.

Din rute er beregnet på baggrund af følgende:

 1. adressen eller vejkryds, hvorfra du vil starte
 2. så mange adresser eller vejkryds du input som mellemlandinger
 3. din endelige destination

Kort Quest giver kørselsvejledning til steder i den hurtigste tid eller korteste rute. Det viser placeringen af ​​udvalgte mellemlandinger sammen med andre rastepladser, campingpladser, restauranter, med den valgfri ruter til tage, og afstanden og forventede sving. Du har et valg af trykkeri gratis, de køre-instruktioner på papir, eller lade det overført til en PDA eller mobiltelefon for nem adgang.

Kort quest.
Kort quest.

Yahoo! Maps indeholder kort over gader med de kørselsvejledning til steder i Europa og Canada. Du kan se satellitbilleder af ethvert sted i verden. Brug dens funktioner til:

 1. Se motorvej ruter og betingelser, med trafikuheld markører af udvalgte motorveje.
 2. Vælg en bestemt placering og modtage detaljeret kørselsvejledning på et kort, der kan downloades og udskrives. Du kan klikke og gemme links til specifikke centrale beliggenhed og adresser.
 3. Find virksomheder og få de adresser og telefonnumre gennem Smart View.
 4. Adgang Yahoo Local Maps med:
 • Kort, der kan trækkes
 • Oplysninger, der kan zoomes ind
 • Multi-punkt kørselsvejledning til flere adresser indtastet
 • Adressebøger, telefonnummerkartotek og levende trafikinformation.

Google Maps giver satellitbilleder af steder og virksomhedsfortegnelser. Dens maps have værktøjer til link, udskrive og e-mail køre-instruktioner og kan sendes til mobiltelefoner.

Alle kortlægning tjenester online er brugervenlige, med nogle tjenester har flere features end andre afhængig af hvad der passer til dine behov.