O2s

Sådan bruger en verden rejseguide

Fik rejselyst i dig

Fik rejselyst i jer? Ømme at se verden som den virkelig er, og ikke blot lavpunkt fjernsynsskærmen eller på siderne af bladet? The World Travel Guide er din bedste kammerat i at hjælpe dig med at finde de bedste steder at udforske og leve i, samt de bedste scener at besøge og de bedste aktiviteter for at udføre i fremmede lande, som engang var i live kun i din fantasi. Fra de kulinariske underværker for de betagende vartegn, der er spredt over hele kloden, vil en verden rejseguide hjælpe dig. Her er hvordan du kan bruge guiden.

  1. Vælg en destination. Der er ingen rejse uden en destination. Farten kan være meget underholdende i sig selv, har du stadig nødt til at vælge et sted, hvor dine rejser fører dig til. Bruger din verden rejseguides at finde ud af lande og rejse destinationer rundt om i verden, der passer til dine interesser og baggrund. Hvis du er jødisk, for eksempel, hvorfor så ikke prøve at sætte foden i nærheden af ​​floderne i Babylon? Hvis du er interesseret i asiatiske mystik, kan du besøge Zen haver i Japan, de asiatiske kejserlige templer, hvor gud-konger levede i fortiden, eller endda den Dalai Lama i tibetanske bjergene? Hvis du elsker karryretter og paprika baserede retter, hvorfor så ikke tage en tur til Indien?
  2. Kontroller for rejsetilbud. Når du har et land i tankerne, verdens rejseguide bruge til at finde de bedste rejsetilbud. Rejs kan være dyrt, hvilket er hvorfor du skal bruge den vejledning for at finde rejsetilbud der tilbyder rabatter og pakker, der vil tillade dig at leve og rejse komfortabelt, men uden at ende brød efter din rejse. The World Travel Guide har også netværk af rejsebureauer og tour agenturer, der kan give dig gode rabatter og promotions på verdensmarkedet billetpris satser. Check disse ud på links afsnit af World Travel Guide hjemmeside, eller mapper i deres blade. Du bør også vælge en rejseform, der er bedst egnet til dig. Du kan rejse med fly, eller endnu bedre, får på et krydstogtskib og nyde de endeløse oceaner, mens du spiller poker på de dæk.
  3. Læse op. The World Travel Guide giver også detaljerede artikler om kulturer og praksis, der er til stede i hvert enkelt nation. Vær sikker på at læse op på disse rejser oplysninger for at sikre, at du ikke ender oplever kulturchok. Dette er også vigtigt, så du vil være i stand til at handle i overensstemmelse med de normer og skikke på det sted. Ellers, du bare kan finde dig selv på en hot spot. I Indien, man for eksempel skal vide, at køer æret. I Europa, på den anden side Dracula er en rigtig ædel mand, der har levet i fortiden, og ikke bare en mytisk vampyr.
  4. Få dit land vejledning. Sidst men ikke mindst, bør du få en guide til at hjælpe dig ud af landet. Dette er især vigtigt, hvis du ikke har nogen idé om, hvor man skal begynde. Country Guide tjenester er også tilgængelige for booking på World Travel Guide. Din guide vil hjælpe med at finde dig indkvartering, aktiviteter, mad til at smage, og vil selv tolke for dig.

Sådan bruger en verden rejseguide. Vælg en destination.
Sådan bruger en verden rejseguide. Vælg en destination.

Få vinden i håret og dine støvler poleret til global rejse. Med verdens rejseguide, er at gå fra Australien til Zimbabwe muligt.