O2s

Sådan bruger en automatisk watch winder

En automatisk watch winder er en enhed, der bruges til at holde et automatisk ur kører, selv når du ikke bruger det. Det er mere praktisk, da du ikke behøver at afvikle dit ur, når du kommer til at bruge det. Et ur winder er ikke en nødvendighed. Det er en anordning, som folk bruger for bekvemmelighed. Der er flere fordele ved at eje et ur winder for din automatiske ur.

Disse er nogle af de fordele, du vil have ved at eje en automatisk watch winder:

  1. Holder ur i god kører tilstand. Selvoptrækkende ure, der holdes på lager i lang tid, kan falde i ydeevne. Et ur winder er meget nyttigt for denne type situation. Uret winder vil holde uret kørende og vil holde det i god stand, når du endelig beslutter at bære uret igen. Det er godt at investere i automatisk ur winders.
  2. Bekvemmelighed. At eje en automatisk watch winder er også for nemheds skyld. Dette er nyttigt, hvis du kommer til at gå ud. Du vil ikke nødt til at bruge tid snoede dit ur og indstiller det på den korrekte tid og dato. Uden en automatisk watch winder, bliver du nødt til at bruge en masse tid på at konfigurere dit ur til de rigtige indstillinger. Gør dette, hver gang du går ud kan være en problemfri, især hvis du er i en fart. At eje en automatisk watch winder vil i høj grad hjælpe i denne type situation.
  3. Forlænger levetid ur. Automatisk ur spolemaskiner kan også forlænge levetiden af ​​dit ur. Automatiske ure skal bringes til butikken for vedligeholdelse hvert år eller to. Dette er ikke den eneste måde du kan bevare dit ur. Du skal også holde dem kørende i deres bokse. Kører ure selv smøre og det forlænger levetiden af ​​uret. Hvis du har antikke ure, der er arvestykker, er det tilrådeligt at få en automatisk watch winder, så uret kan vare i hundreder af år.
  4. Fordele for samlere. Hvis du er et ur opkøber, er det nødvendigt, at du køber et automatisk watch winder, der kan rumme flere automatiske ure og ikke den slags, der kan rumme en enkelt ur. Dette vil holde din samling kørende og også bevare værdien af ​​ure. Watch samlere normalt ikke bruger de ure, som de indsamler. I stedet er de oplagres. Hvis ure ikke kører i lang tid, er der en chance for, at de ikke vil køre så godt, som de gjorde, da de var nye.

Sådan bruger en automatisk watch winder. Holder ur i god kører tilstand.
Sådan bruger en automatisk watch winder. Holder ur i god kører tilstand.

Disse er nogle af de fordele, du kan få fra en automatisk watch winder. At eje en er ikke nødvendigt, men det vil i høj grad hjælpe med at bevare din automatiske ur. Hvis du har planer om at købe en automatisk watch winder, få en, der gør jobbet. En af de mest populære mærker af en automatisk watch winder er Kinetic. Du kan have til at bruge hundredvis eller tusindvis af dollars for en automatisk watch winder, men det vil helt sikkert være det værd.