O2s

Sådan bruger du en e - cykel

Den stigende bekymring over miljøets velfærd førte til flere og flere mennesker ønsker at bidrage på nogen måde de kunne. En måde at hjælpe miljøet er at bruge cykler i stedet for at køre bil eller ridning offentlig transport. Dette er ideel til rejser på op til 20 kilometer. Men folk med fysiske begrænsninger, som dem, der ikke kan udøve deres samlinger i lang tid, kan ikke betragte køre på cykel. Men i det mindste, kan de overveje ridning en elektronisk cykel eller den såkaldte E-cykel.

Ved hjælp af en E-bike tillader en person at justere transport enheden til at arbejde baseret på hans kapacitet. Det er endda anbefalet af læger til patienter, der har behov for let motion. Før du investerer i en E-bike, læse følgende vejledninger om, hvordan man bruger et først:

Sådan bruger du en e - cykel. Oplad e-cyklens batteri.
Sådan bruger du en e - cykel. Oplad e-cyklens batteri.

  • Få en e-cykel. Låntagning en E-bike er en god måde at afgøre, om denne ting vil være nyttig for din normale rutine. Men hvis dette er umuligt, så overveje at ændre din almindelige cykel i en e-cykel. Der er konvertering kits til rådighed på markedet for varierende prisklasse og til varierende funktioner. Det enkleste er den billigste og nemmeste at installere. Vælg blandt de kits til rådighed og installere delene til cyklen som instrueret af manualen, som typisk indgår i sættet. Et andet alternativ er at købe en elektronisk cykel. Igen, dette er tilgængelig i række valg, så vælg baseret på dine personlige præferencer.
  • Oplad e-cyklens batteri. Dette er en elektronisk cykel, der bygger på batterier til at køre. Du kan ikke bruge sin optimale funktion uden et fuldt opladet batteri. Læse e-bikes instruktioner om, hvordan at oplade den. Gør dette omfatter sædvanligvis tilslutte til en stikkontakt.
  • Juster sædet. Den skal være høj nok, så du kan mageligt bruge cyklens pedal. Prøv at dreje pedalen. Dine fødder skal være i stand til at nå det fjerneste ned af rotationen. Juster sædet hvis det er nødvendigt, og derefter teste pedalen igen.
  • Brug e-cykel. Tænd cyklen på ved at skifte afbryderknappen på. Brug cyklens pedal for nem stier som flade veje. Brug kun batteriet til vanskelige stier som går op og farlige stier som at gå ned. På denne måde kan du stadig udøve dine fødder, mens spare elektrisk energi.
  • Lær at bruge cyklens batteri. Batteriet magt kan blive ansat ved drøvling cykelstyret. Nogle e-cykler vil automatisk gå i indgreb med elektrisk strøm, når de træder i pedalerne stopper eller når hænderne slip speederen. Der er også nogle e-cykler, der tillader anvendelse af elektrisk strøm til skråtstillede spor.
  • Gør dig selv på hvordan man kan øge hastigheden. De fleste e-bikes kan køre hurtigere ved at engagere gashåndtaget. Dog vil nogle cykler kun fremskynde når pedalen ikke er i brug eller på en skrånende sti. Anvend bremserne når du har brug for at stoppe eller bremse E-cykel.
  • Prioriter sikkerhed. Det er vigtigt, at du læser manualen, før du kører E-cykel. Prøv at bruge det på sikre stier som parken eller din baghave. Forsøg ikke at bruge E-bike om mere vanskelige stier uden at prøve det først på let stier.


Sluk altid E-cykel

Sluk altid E-cykel, når batteriet ikke er i brug, eller før du lægger det væk. Dette sparer energi og hjælper miljøet. Dermed er også en vigtig procedure for at opretholde den elektroniske cykel.