O2s

Sådan bruger du en dykkermaske

Iført en korrekt tilpasset dykkermaske er afgørende for at nyde klar vision mens udforske den fantastiske verden under havets overflade. Den dykkermaske giver en luftlomme så menneskelige øjne kan fokusere under vandet.

Sørg for

Sådan bruger du en dykkermaske. Sørg for.
Sådan bruger du en dykkermaske. Sørg for.

Sørg for, at dykkermaske du er iført er autentisk gear designet til dykning og ikke blot nogle version af svømme beskyttelsesbriller. Vær sikker på din næse er indesluttet i luftlomme at justere for lufttryk ændringer, som du dykke, og at masken er konstrueret ved hjælp hærdet glas frem for plast, som kan tåge op og fordreje eller regelmæssig glas, der kan splintre. Hvis du normalt bruger recept briller eller kontaktlinser, kan du få en scuba maske lavet ved hjælp af din specifikke monokel recept.

Når du først prøve på masken

Når du først prøve på masken, skal du sørge for, at tætningen er komfortabel og sikkert passer hele vejen rundt. Prøv iført masken uden at sætte på remmen ved at indånde gennem næsen. En maske, der passer ordentligt vil bo der via sugning uden at blive afsporet. De bedste masker har en bred rem for lettere tilpasning hele din dykke efter behov.

Før din første dyk iført dykkermaske, krat det med tandpasta eller en blød scrub sæbe for at fjerne enhver kemisk belægning på glasset, der kan forårsage masken at tåge op. Denne udrensning procedure er kun nødvendig første gang, du bruger en ny dykkermaske. Efter dette, skal du blot bruge en defogging løsning før hver dykke at sikre klarhed.

Når du først prøve på masken.
Når du først prøve på masken.

Som du prøve scuba maske på for første gang, skal du kontrollere at se, at det giver maksimal betragtningsvinkler - ikke kun op og ned, men fra begge sider så godt. Prøv at vælge den mindste maske, der stadig føles behagelig på dit ansigt, da større masker tendens til at tilføje træk som du er dykning.

Du kan også være interesseret i specielle funktioner som en udluftningsventil, der kan bruges til at blæse vand ud af masken, selv om dette er mere en bekvemmelighed end en nødvendighed. Du kan rense vand fra din maske blot ved at trække masken lidt væk fra dit ansigt, indtil det fyldes med vand. Derefter samtidig at skubbe den øverste del af masken mod panden, udånder at drive vandet ud fra bunden af ​​masken.

Du bør synligt kontrollere tilstanden af ​​din dykkermaske før hver dykke at bemærke eventuelle skader på gummipakning eller linse. Når du er faldende i vand, holde exhaling gennem næsen for at udligne vandtrykket i masken og forhindre det i at blive skubbet ind i dit ansigt fra build-up af ekstern vandtryk.

Invester i den bedste kvalitet maske du har råd, fordi en dag dit liv kunne afhænge af det.