O2s

Sådan bruger du en cykel suspension pumpe

De fleste tunge cykler

De fleste tunge cykler, såsom mountain bikes er forsynet med luft gafler og bageste suspensioner, hvor luft tjener som den sandsynlige stof til stødabsorbering. Det er nødvendigt at anvende en pumpe ved at forøge stivheden af ​​stød. I nogle cykler, ville en almindelig luftpumpe gøre det trick. På den anden side, med mountainbikes ville denne type af pumper ikke afgive et passende tryk for at udfylde chok. Det er her, cykler suspension pumper komme i. Denne særlige udstyr kan pumpe luft ved højt tryk, men lav volumen dermed oprette dine suspensioner perfekt.

Sådan bruger du en cykel suspension pumpe. Find din cykel-ventilens og fjern hætten.
Sådan bruger du en cykel suspension pumpe. Find din cykel-ventilens og fjern hætten.

Her er hvordan man bruger en cykel suspension pumpe.

  • Find din cykel-ventilens og fjern hætten. Find luftventilen på din mountainbike. Det placeres på gaflen på toppen af ​​et af cyklens ben. Luftventilen er sædvanligvis Schrader et, der er kendt som den mest anvendte dæk ventil dag. Efter at have lokaliseret din luft ventil, skal du omhyggeligt fjerne hætten for at fylde dækket med nok pres. Dette gøres typisk ved at skrue hætten af ​​ventilen.
  • Tilslut din suspension pumpe. Tag din cykel affjedring pumpe. Skru pumpens dyse på luftventilen. Tæt opnå denne forbindelse ved at dreje din suspension pumpeslangen i urets retning, indtil dysen passer med ventilen perfekt. Undgå at tvinge problem for det kan beskadige både din ventil og affjedring pumpe.
  • Tjek det oprindelige tryk. Efter indsættelse af pumpens dyse, vil måleren automatisk vise det aktuelle tryk. Din suspension pumpe har en trykmåler, som kan aflæse trykket på dine dæk. Se vejledningen til din cykel manual for at kende den mest hensigtsmæssige pres for dig.
  • Forøge og formindske trykket. Hvis du ønsker at tilføje mere pres, håndpumpe luft på dine dæk ved hjælp af en tilsluttet til din suspension pumpe. Konstant læse dit manometer for at vurdere den mest hensigtsmæssige pres for din mountainbike. For at lette presset ved at trykke på udløserknappen på din suspension pumpe. Husk at stoppe, når du ankommer til det ønskede tryk for at undgå unødigt spild af tid og energi. Hvis du ved et uheld frigivet for meget pres men det er din opgave at håndpumpe luft igen. Forøgelse af trykket ville gøre dine dæk meget stivere og ville definitivt passer din hastighed stil. Hvis du er mere af en akrobatisk og stunt biker, skal du mindske presset for at gøre dine dæk bouncier og mindre stiv hvilket giver dig mulighed for at udføre en række akrobatiske finish.
  • Gør det samme med din bagdæmper. Brug de samme procedurer, som du brugte til den forreste ende af din mountainbike, øge og mindske presset på din bagdæmper igen ved hjælp af en suspension pumpe. Når du er færdig med at pumpe, fjern dysen og dække luftventilen med sin cap.


Det er vigtigt at kontrollere dine dæktryk jævnligt

Det er vigtigt at kontrollere dine dæktryk jævnligt. Sørg for at dine chok er altid klar til en ny tur. Det ville ikke kun at overvåge tilstanden af ​​dine dæk, men vedligeholde din generelle sikkerhed. Med ovenstående trin, kan du få din cykel klar ved hjælp af en cykel suspension pumpe.