O2s

Sådan bruger daggry opvask væske for lynnedslag hår

Dawn opvaskemiddel har intense rengøring egenskaber, der gør den meget effektiv til rengøring af tallerkener. Men selvom Dawn oprindeligt er lavet til retter, kan det også arbejde effektivt på hår. Faktisk Dawn anbefales som en hårfarve lynnedslag produkt. Det er generelt sikkert at bruge, men fordi det kan forårsage tørhed, skal korrekt anvendelse overholdes. Her er hvordan du kan opnå optimale lettelse resultater med Dawn.

  • Forbered dit hår. Dawn er bedst at bruge, efter at dø dit hår til højre efter opdager du ved en fejl farvet dit hår for mørkt. Før lynnedslag procedure, skal du kam dit hår et par gange for at fjerne ledningsrod. Derefter vaske det med rent vand.
  • Påfør morgen til håret. Husk, at for at forebygge tørhed, er kun et par dråber Dawn nødvendig. Start med at sætte opvaskemiddel i din hule hånd. Gnid dine hænder sammen for at sprede opvaskemiddel. Begynd at massere det ind i dit hår. Hvis du foretrækker, kan du blande Dawn med din favorit shampoo. Denne shampoo blanding vil ikke være så stærk som den rene opvaskemiddel, og er derfor ikke så hård. Kombiner tre dele shampoo og en del Dawn.
  • Fordeles jævnt opvaskemiddel. Sørg for, at opvaskemiddel dækker hele dit hoved. Massere din hoved fra toppen til bunden, fra bunden hår til hår nedenunder. Den opvaskemiddel skal nå alle tråde for at forhindre ujævn hårfarve. Gør massage for to til tre minutter. Farvestoffet vil blive vasket ud, som du massere dit hoved.
  • Skyl opvaskemiddel slukket. Du er nødt til helt at fjerne Dawn fra dit hår, så sørg for at skylle håret grundigt. Du skal muligvis op til tre gange vask.
  • Afgøre, om du har brug for endnu daggry session. Nøje vurdere dit hår. Det bør være lettere end før du vaskede det med Dawn. Men hvis håret er stadig en smule mørkere end din foretrukne farve, kan du anvende opvaskemiddel for anden gang. Igen, notere mængden af ​​opvaskemiddel du anvender. Fordi dette er allerede din anden runde, kan du reducere mængden lidt at hjælpe med at forhindre hår skader. Massere dit hoved en anden gang og skyl håret grundigt efter.
  • Brug balsam. Glem ikke at anvende balsam til dit hår lige efter du er færdig med Dawn. Conditioner arbejder for at forhindre skader, hvilket gør håret blødere og fugtes. Du kan bruge din almindelige balsam, men det er bedst at bruge en balsam for farvet hår. Du skal blot massere balsam ind i dit hår, indtil det er jævnt fordelt. Lad conditioner til omkring fem minutter eller efter anvisningerne på emballagen. Når du er færdig, skyl dit hår grundigt.


Dawn arbejder hårdt

Sådan bruger daggry opvask væske for lynnedslag hår. Påfør morgen til håret.
Sådan bruger daggry opvask væske for lynnedslag hår. Påfør morgen til håret.

Dawn arbejder hårdt, så husk at bruge det sparsomt som en hårfarve lettelse agent. Bedre endnu, så sørg for at vælge den rigtige farve farve, så du vil ikke have nogen brug for Dawn. Når du vælger hårfarve, husk at resultatet ikke altid passer til billedet i farvestoffet pakke. Resultatet kan komme ud mørkere, især hvis du har naturligt mørkt hår.