O2s

Sådan bruger bagepulver som en eksfolierende

Bagepulver (eller natriumhydrogencarbonat) er et hvidt krystallinsk faststof, der har udseendet af et hvidligt pulver. Derudover har det også en lidt salt smag. Det er almindeligt anvendt som en bagning ingrediens. De sure egenskaber bagepulver hjælper dejen hæve og giver det en fluffy konsistens.

Den naturlige sure ejendom bagepulver gør det til en naturlig og effektiv eksfolierende. Sund hud vedligeholdelse er hjulpet af epidermal eksfoliering ved stripning af kedelige, døde hudceller væk fra vores krop, udsætter mere sundere og levende hud.

Sådan bruger bagepulver som en eksfolierende. Ting du har brug for.
Sådan bruger bagepulver som en eksfolierende. Ting du har brug for.

Brug bagepulver som en eksfolierende er enkel. Alt du skal gøre er at forberede nogle få enkle, men centrale ingredienser til at starte eksfolierende proces.

Ting du har brug for:

 • Bagepulver
 • Varmt vand
 • Vitamin E olie.

Nu, følgende er en trin for trin guide til hvordan du forbereder de ingredienser i rækkefølge for os at starte eksfolierende.

Nu, følgende er en trin for trin guide til hvordan du forbereder de ingredienser i rækkefølge for os at starte eksfolierende. Massere blandingen ind i det ønskede hudområde i små runde bevægelser.
Nu, følgende er en trin for trin guide til hvordan du forbereder de ingredienser i rækkefølge for os at starte eksfolierende. Massere blandingen ind i det ønskede hudområde i små runde bevægelser.

 • Vask dit ansigt grundigt, frigøre det af nogen form for make-up og / eller snavs.
 • Ved rengøring dit ansigt, skal du ikke bruge din almindelige astringerende eller toner.
 • Hvis du har en fedtet hudtype, lave en blanding af en halv teskefuld vand og en teskefuld bagepulver. En tyk dejagtig konsistens skal vise.
 • På den anden side, hvis du har en tør eller normal hudtype Bland teskefuld bagepulver med vitamin E tabletter i stedet. Ved hjælp af kapslerne, vil Naturlige olier blive frigivet og vil være gavnligt at re-hydrating din hud.
 • Massere blandingen ind i det ønskede hudområde i små runde bevægelser. Skrubbe din hud svært er dårligt rådgivet, fordi hudskader det kan forårsage. Det kan åbne op for din hud med uendeligt tåre sår, der kan tillade bakterier til at gå ind og invadere din krop. Tender og glat pres er opmuntret, fordi det virker fortrinligt, når man bruger en mekanisk eksfoliering.
 • Vask anvendte huden grundigt med lunkent vand og sættes på en betydelig lag fugtighedscreme på den vaskede område.
 • Vær opmærksom på at din hud vil være følsom for omkring 10 minutter efter exfoliation Derfor brugen af ​​alkohol-baserede tonere på din hud er også uklog.
 • En toner er et produkt, der anvendes til krympning porer og rense huden. Det er normalt i lotion form eller vask formular. På grund af sin stærke natur og potent blanding, kan anvende toner til en eksponeret del af den følsomme hud uden at vente på at genvinde medføre nogle smertefulde bivirkninger.
 • Hvis du ønsker at bruge en toner (alkohol-baseret eller ikke-alkohol) på din afstødes hud, udskyde anvendelsen fugtighedscreme og vent mindst 15 minutter efter eksfoliering før anvendelsen af alkohol-baseret produkt. Tonere, selv de ikke-alkohol baserede dem, kan give en meget stærk varme fornemmelse på huden. Efter toning, kan du fortsætte med efterbehandling med fugtighedscreme.

Ved at følge disse hurtige og enkle trin, kan du opnå en sund og forynget ung hud uden at bruge for mange penge på barske, dyre kosmetik-og hudplejeprodukter.