O2s

Sådan bruger båd erhvervsdrivende

Boat Trader har en af ​​de største samlinger af rubrikannoncer vedrørende både. Hvis du ønsker at sælge eller købe en båd, bør hjemmesiden Boat Trader være dit første stop. For at gøre mest muligt ud af din båd Trader erfaring, vil du nødt til at vide det grundlæggende i, hvordan man skaber en båd Trader-konto, erkender værktøj på "My Trader side", søgning efter Artikler, stille spørgsmål af andre Boat Trader sælgere, fuldføre en transaktion og bogføre en vare til salg.

Sådan bruger båd erhvervsdrivende. Nu hvor du ved, hvor dine værktøjer er.
Sådan bruger båd erhvervsdrivende. Nu hvor du ved, hvor dine værktøjer er.

Oprettelse af en konto på båd erhvervsdrivende er meget lig andre klassificeret annonce websteder. Den første ting man skal gøre, er at gå til btol.mytraderonline.com . Dette er linket til at slutte båd erhvervsdrivende. Du kan også finde den ved at gå til Boat Trader hjemmeside og klikke på bliv medlem nu knappen øverst til højre på siden. Når du har sammenføjningen nu side på din browser, skal du udfylde formularen. Du skal bruge en gyldig e-mail-adresse. Så snart du har udfyldt formularen, skal du klikke på send-knappen nederst på siden. Så snart de næste side belastninger vil du finde dig selv på en side med navnet "My Trader". Når du logger ind på Boat Trader hjemmesiden, vil webstedet som standard dig til "My Trader" siden.

Den "Min Trader" side har flere værktøjer, der vil forbedre din båd Trader oplevelse. Der er 3 vigtigste værktøjer, du gerne vil gøre dig bekendt med. Det første værktøj er "Mine gemte søgninger", som vil komme i handy, når du har fundet en kategori af bådene, du er interesseret i. Det andet værktøj er "Mine Boats", som vil tillade dig at spare båd programoversigter og se dem på din "My Trader" siden. Den tredje nyttigt Boat Trader værktøj er "Mine Listings", som vil vise dig dine varer til salg.

Nu hvor du ved, hvor dine værktøjer er

Nu hvor du ved, hvor dine værktøjer er, lader søge efter en vare. Der er 4 faner øverst afsnit på siden kaldet FIND, SÆLGE, forskning og OM OS. Find fanen, hvor du gerne vil starte din søgning. Når du klikker på fanen Søg, vil du bemærke at der er flere valgmuligheder. Til vores formål, vi vil klikke på Søg Både. Dette valg vil åbne en formular-lignende side, der vil give dig mulighed for at vælge præcis hvilken type båd, du er på udkig efter. Når du laver dine valg, skal du klikke på send-knappen nederst på siden for at vise dig dine resultater. Dine resultater, afhængigt af hvor mange valg, du har foretaget, vil vise adskillige lister. Når du finder en båd notering du er interesseret i, skal du klikke på listen. Afhængigt af sælgeren, bør der være fotografier af båden, båd detaljer en beskrivelse, og kontaktoplysninger. På toppen af ​​listen på højre side, er der en knap der hedder "Gem denne oversigt", når du klikker på det, at notering vil dukke op på din "My Trader Side" under "Mine Boats". På lister siden, under kontaktoplysninger kan du sende sælgeren et tilbud eller stille spørgsmål. Dette er den primære måde at få mere information samt udfylde en transaktion.

Sådan bruger båd erhvervsdrivende.
Sådan bruger båd erhvervsdrivende.

Den sidste centrale stykke viden, du gerne vil opnå om Boat Trader er, hvordan at sælge en vare. Dette er meget let. At sælge din båd eller båd-relateret udstyr, skal du klikke SELL øverst på siden. Du vil starte ud ved at indtaste dit postnummer. Næste du nødt til at vælge en sælger pakke, som er dybest set din sælger kit. Der er 4 valg: basic, standard, forbedret og deluxe. Så snart du vælger din pakke, fuldføre din fortegnelse. Du vil have mulighed for udstationering video samt billeder på din annonce. Du vil også have en chance for at se din annonce, før du sender den. Før det bogføres, bliver du nødt til at betale for din pakke ved hjælp af et større kreditkort. Efter betaling, vil din annonce blive udstationeret, og du vil være i stand til at se det på din "My Trader" siden under "Mine Listings".

Held og lykke nye båd Trader brugere!