O2s

Sådan bruger AAA trip planner

Brug AAA tur planner kan ændre den måde, du rejser på. Ikke kun, at det vil spare dig tid og kræfter, det vil også tilføje nydelse til din rejse. Her er nogle af de mange måder at bruge en AAA trip planner:

  1. Ved at skrive adressen på dit udgangspunkt og din destination, kan du oprette en rute på et kort, som kan udskrives og bragt med dig på din rejse. Du kan vælge en tilbagevenden rute. Du kan også markere vigtige steder såsom AAA kontorer, interessante steder, logi områder, restauranter, tankstationer og så videre.
  2. Hvis du har nogen bestemt adresse, kan du klikke på børsnoterede steder. Der findes tilgængelige oplysninger om masser af lufthavne, hoteller, restauranter, skoler blandt andre.
  3. Vælg Rejsepræferencer, enten som at rejse med fly, med cruise, eller i bil. For krydstogter, angive din destination, dit krydstogt linje og krydstogtskib. Navngiv den dato, du ville forlade og varigheden af ​​din rejse. Der er en liste over krydstogter for forskellige datoer og prislisten for hver forskellig del af butikken. For flyvninger, kan du vælge, hvilken type rejse, du kan lide, hvad lufthavnen vil du blive kommer fra og ankommer, samt dato og varighed af din rejse. For vej-ture, kan du angive, om du kan lide din rute for at være hurtig eller naturskønne og også hvis du vil undgå vejafgifter gebyrer.
  4. Du kan leje en bil ved at vælge, hvor du gerne vil blive afhentet, datoerne for pick-up og drop-off, bil type og om du kan lide din bil at have aircondition. Benytte sig af de anførte specials.
  5. Kend vejforhold. Du kan vælge at få vist vej-og trafikforhold, samt omveje, vejbygning og farer. Disse kunne plottes på kortet over det område, du planlægger at rejse.
  6. Vide, hvilke steder at besøge. Ved at specificere, hvilken type steder, du ønsker at besøge, vil du få en liste over forslag samt anmeldelser og prisklasser. Checke området ved at klikke på de rejse guides. Der kunne man se billeder og videoer på det sted, samt artikler indsendt af andre rejsende. Planlæg op til 20 stop-overs ved at vælge et sted og gemme det i "Min tur".
  7. Vide, hvad de skal gøre. Der er en liste over attraktioner, aktiviteter og arrangementer for hvert sted. En begivenhed kalender viser vigtige datoer som fester og festivaler. Ved at vælge hvilke aktiviteter du gerne vil deltage i, vil en liste med forslag til arrangementer og steder blive givet til dig
  8. Du kan bestille et hotelværelse ved hjælp af AAA trip planner. Bedømmelser og anmeldelser præsenteres, samt særlige karakteristika. Bare udfylde en reservationsformularen tilgængelige online.
  9. Beregn brændstof omkostningerne ved at vælge din make af din bil, det år det er fremstillet, dit udgangspunkt og destination.
  10. Kend den nærmeste tankstation. Du kan også kontrollere de gaspriser på hver enkelt.

Sådan bruger AAA trip planner. Ved at skrive adressen på dit udgangspunkt og din destination.
Sådan bruger AAA trip planner. Ved at skrive adressen på dit udgangspunkt og din destination.

Disse og flere kan tilgås online gratis. Brug et AAA trip planner nu og se hvilken forskel det ville gøre på dine rejser.