O2s

Sådan borer du når giver akryl nail manicure

Borte var de dage, når der gives acryl negle manicure krævede manicurist manuelt fil neglen. Disse dage, er elektrisk søm boremaskiner (også kendt som elektriske neglefile), der anvendes ved neglepleje saloner. Sådanne elektroniske enheder giver en hurtigere og nemmere måde at prep søm til akryl nail manicure og negle behandlinger. De er også kendt for at være generelt sikkert at bruge og kan gøre søm formning, neglebånd trimning og polering tæt ubesværet. En elektrisk neglefil fungerer som en håndholdt dremel, og har roterende dele, der bevæger sig ved meget høje hastigheder, der kan nå op til 30.000 RPM. Hvis du giver akryl nail manicure og du agter at bruge en elektrisk neglefil, bør du vide, hvordan man bruger det rigtigt og sikkert. Denne artikel vil hjælpe dig med at betjene en elektrisk neglefil sikkert.

Sådan borer du når giver akryl nail manicure. Vedhæft en smergel bord til boret.
Sådan borer du når giver akryl nail manicure. Vedhæft en smergel bord til boret.

  1. Kend dit udstyr. Du kan være en udmærket manicurist med mange års erfaring med folks hænder og negle, men ved hjælp af nyt udstyr kræver altid lære mere om det. Denne gadget er mere end blot en neglefil. Læse instruktionsbogen. Vide om sine funktioner og dens dele. Lær de knapper og praksis med dem, især de knapper, der styrer boret hastighed og tryk. Nogle elektriske søm boremaskiner styres af knapper på selve enheden, andre styres af en fodpedal. Hvilken en er din? Nogle øvelser er specielt kun for naturlige negl, andre er kun til kunstige negle. Ved, hvilken type din boremaskine er.
  2. Vedhæft en smergel bord til boret. Efter at have læst brugsanvisningen, bør du være i stand til at gøre dette med lethed. I tilfælde af du ikke er bekendt med smergel boards, disse er flade pinde lavet af tykt papir eller pap. Smergellærred (der virker ligesom sandpapir) er limet på begge sider af pindene. Emery bestyrelser er billige og disponible alternativer til metal neglefile, som kan være dyrere. Hvis din boremaskine har en metal neglefil montering, kan du også bruge det.
  3. Fyr op din boremaskine. Drej boret på lav hastighed først. Prøv laveste hastighed på neglene og hæve hastigheden trinvist til den højeste hastighed behagelig. Høje hastigheder kan forårsage mere friktion og varme, så vær forsigtig med ultra høje hastigheder i starten.
  4. Fil neglene med smergel bord. Kør det rundt og på tværs af neglene, som hvis du var arkivering negle. Den smergel er slibende og effektivt vil arkivere eller sand væk de områder, der skal formes. Husk at slukke og frakoble boremaskinen, når den ikke er i brug.
  5. Hold din boremaskine ren. Uanset om du bruger det på dig selv eller på en anden, skal hygiejnen altid være en del af dine gode vaner. Hvis du bruger genanvendelige metal komponenter (såsom en rustfri metal neglefil), sørg for at de er rene og desinficeres. Kassér brugte smergel boards.

Give akryl nail manicure bliver lettere og hurtigere med hjælp af elektriske apparater såsom elektriske neglefile. Men ligesom på alle andre elektriske enhed, skal du vide, hvordan du betjene den korrekt, så du kan bruge det sikkert.