O2s

Sådan booker paris walking tours

Paris er en smuk by

Paris er en smuk by, og en, der er primtal for udforskning til fods. Under en vandretur er en god måde at se byen up-close, og finde den ene er enkel. Den sværeste beslutning, du bliver nødt til at gøre, er der en til at tage!

  1. Gå googling: En simpel søgning på "Paris walking tours" garners millioner af hits. Surf lidt rundt og få en idé om hvad der tilbydes. Priserne kan variere fra sted til sted og sæson til sæson. Steder såsom Classic paris gåture , pied Paris à , og Paris walkabout tilbyder guidede ture på engelsk. Mest sidste to til tre timer, og tage dig omkring specifikke fjerdedele af byen.
  2. Få personlig: Spørg venner og familie om deres oplevelser. Check out online message boards for personlig rådgivning om, hvilke selskaber for at booke ture med, og hvornår de skal gå.
  3. Åbn en bog: Tjek "rejse" i din lokale boghandel. Rejseguider som Frommers, Lonely Planet og øjenvidne er skrevet af erfarne rejsende, der har taget tours og kender små hemmeligheder, som når at gå til beat folkemængderne. En tour guide bør indeholde alt hvad du behøver for at komme i kontakt med de forskellige touring agenturer, og er en god investering for nogen planlægning en tur.
  4. Gør kontakt: Når du har fundet en tour du kan lide, skal du ringe eller e-maile den virksomhed, der tilbyder det. Sørg for at spørge om priser og reservationer, samt andre relevante oplysninger. Mennesker med små børn eller særlige behov bør sørge tour de ønsker, vil være i stand til at rumme dem, hvis ikke, bede om en henvisning til en virksomhed, der kan hjælpe dig. Husk, at disse selskaber henvender sig til turister, så de vil have engelsk-talende medarbejdere.
  5. Udfordre dig selv: Folk søger at forbedre deres franske sprogkundskaber kan tage en tur i fransk, prøv et Paris eller Paris balades for disse muligheder en Français.
  6. Sådan booker paris walking tours. Gå googling.
    Sådan booker paris walking tours. Gå googling.