O2s

Sådan booker familie cruise ferier

Et krydstogt-uanset om det er til Alaska

Et krydstogt-uanset om det er til Alaska, Hawaii, Middelhavet eller Caribien-er en awesome, problemfri måde at tage en familieferie. Med flere anløbshavne, har du mulighed for at udforske et hjørne af verden og behøver kun at pakke ud én gang. Så mange af de ordninger, der allerede er betalt for dig: Dine indkvartering, måltider, underholdning og de fleste aktiviteter er betalt på forhånd, så du bare dukke op på dock med dine kufferter og dit kamera, klar til at gøre nogle utrolige familie minder.

Med så mange krydstogtskibe, der opererer forskellige ruter til forskellige dele af verden (gjorde jeg nævne Antarktis?), Kan det være en smule overvældende forsøger at beslutte hvilken krydstogt selskab, der rejseplan, og hvilke anløbshavne ville være bedst for din rejse. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at beslutte om din familie krydstogt ferie:

Sådan booker familie cruise ferier. Få en fornemmelse for, hvad der er derude.
Sådan booker familie cruise ferier. Få en fornemmelse for, hvad der er derude.

  1. Få en fornemmelse for, hvad der er derude. Selvfølgelig er internettet et væld af oplysninger, når det kommer til cruising med børn. Hvis du vil starte din forskning i de forskellige Cruise Line og rejseplan tilbud, kan du tage lidt tid til at granske disse websteder: Familycruises giver en gennemgang af de forskellige krydstogtskibe, som har specifikke ungdomsprogrammer, hvor børn overvåges og deltage i sjove aktiviteter i deres eget onboard "klubhus". Cruisedirect opregner de bekvemmeligheder for børn på hver af de store krydstogtskibe, og har en fiks "Family Cruise Wizard", som giver dig mulighed for at tilslutte dine rejsedatoer, bestemmelsessted, og som krydstogt selskab, der giver dig nogle specifikke satser og . tilgængelighed på forskellige krydstogter Cruisesforfamilies er et rejsebureau, der har specialiseret sig i, naturligvis, krydstogter for familier, og der er en belastning af information her, herunder familie krydstogt ofte stillede spørgsmål, og tips om cruising med spædbørn, teenagere og børnebørn.

  2. Tal med dit lokale rejsebureau. Det er altid en god idé at få en professionel, in-person perspektiv på potentielle familie-ferie destinationer. Indrømmet, rejsebureauer er i færd med at sælge rejser, men det er sandsynligt, de vil ikke styre dig forkert, da deres omdømme er på spil! Din lokale agent har nok været på et krydstogt eller flere, og kan give dig nogle insider perspektiv, han kan også arrangere din flyrejse til din by for afgang.
  3. Overvej alderen på dine børn. Mens de fleste store skibe virkelig gør tilbyde aktiviteter for alle lige fra spædbarn babysitter til teen diskoteker, og fra mini golf til klatrevægge-sørg for at undersøge de faciliteter specielt til dine børns alder. Også tænke på din destination: Teenagere kan de fleste sætte pris på en tur til de græske øer, elementære skolealderen børn ville få et kick ud af at se gletsjere i Alaska, førskolebørn er den perfekte alder for en Disney krydstogt i Caribien.

  4. Bekræft spise ordninger. Disse dage, har mange krydstogtskibe afslappet påklædning til middag. Men nogle har stadig specifik sit-down spisning gange og anbefalede påklædning. Så gennemgå, hvad reglerne er på din bestemt krydstogt, og sørg for at pakke din søns khaki bukser, hvis det er nødvendigt. Overvej et skib med nogen formelle middage eller ingen tildelte tabeller hvis du kan lide den fleksibilitet for at spise, når du vil og med hvem du vil, baseret på energiindholdet for dine børn. Hvis dit skib har tildelt spisestue gange, planlægger at reservere de tidlige tidsintervaller, nogle gange er der 6 pm eller 20:30 ekstraudstyr, f.eks.
  5. Tjek de valgfrie port udflugter Mange eventyr venter børn på de forskellige anløbshavne, især i Mexico, de caribiske øer og Hawaii:. Snorkling, ATV ture, ridning, zip linjer, svømning med delfiner, for at nævne et par stykker. Check online eller spørg dit rejsebureau for liste over valgfrie udflugter tilgængelige, på de krydstogter du overvejer (du vil betale ekstra for disse side trips). Bekræft alderskrav for hver enkelt aktivitet. Disse aktive eventyr vil sandsynligvis være mere interesse for børn end længere sightseeing ture til monumenter, ruiner og andre historiske steder.
  6. Glem ikke om Tripadvisor . Dette er min favorit hjemmeside for at få real-folk anmeldelser af forskellige destinationer og ferie spots, herunder krydstogter.
  7. Shoppe rundt efter den bedste pris. Når du har fundet ud af din destination, krydstogtskib og datoer for din tur, kan du ønsker at scanne internettet til den laveste pris på netop din rute. Affordabletours tilbyder konkurrencedygtige priser på krydstogter, som gør nogle af de websteder, der er nævnt ovenfor. Hvis dit rejsebureau bøger mange krydstogter, kan hun være en foretrukken middel med en bestemt Cruise Line, og kan også give dig en aftale. Som altid læse det med småt, se på afbestillingsregler og overveje rejseforsikring, hvis der er en chance for du kan få brug for at annullere eller udsætte din rejse i sidste øjeblik.

Et krydstogt-uanset om det er til alaska. Tal med dit lokale rejsebureau.
Et krydstogt-uanset om det er til alaska. Tal med dit lokale rejsebureau.


Lykkelige rejser!