O2s

Sådan booker discount billetter til internationale flyvninger

Hvem kan modstå at få de bedste tilbud

Hvem kan modstå at få de bedste tilbud, de bedste priser og største rabatter på flybilletter? Det er godt at vide, at du kan finde sådanne store tilbud, hvis du tager dig tid til at gøre en smule forskning. Hvis du gør en masse internationale rejser, så her er nogle nyttige tips til booking rabatbilletter til din næste international flyvning.

  1. Ring dit rejsebureau og spørge. Rejsebureauer er altid up to date om de bedste flybillet tilbud til rådighed. Du kan anmode om et gratis tilbud. Rejsebureauerne også udvides yderligere rabat for passagerer, der benytter deres promo pakker, der kan omfatte hotelophold og biludlejning.
  2. Søg og bestille dine billetter tidligt. Må ikke vente til sidste øjeblik med at søge efter diskonterede flybillet. Det ideelle tidspunkt er omkring tre til fire uger før din planlagte flyvning. Som flybillet priserne svinger, booking tidligt øger din chance for at få rabatter til rådighed i den tid af din reservation. Check rundt og sammenligne priser. Eksperimenter med flytider og datoer, når gør online booking at se forskellige billetpris satser.
  3. Hvis det er muligt, undgå at flyve i weekenden, før og efter ferien. Prøv at undgå flyvninger midt på dagen, når flyet billetpriser koste det højeste. Tidlig morgen og sent aften flyvninger er meget lavere.
  4. Hvis det er en lang internationale flyvning, kan du få flere besparelser, når du vælger en mellemlanding snarere end en direkte flyvning.
  5. Overveje at flyve til sekundære lufthavne, hvis det ikke vil koste dig meget for at nå dit hotel eller destination senere snarere end at bruge store foretagender. Flyselskaber tilbyder rabatter for at bruge sekundære lufthavne.
  6. Hvis du er en hyppig international flyer, så prøv at bruge den samme flyselskab, hver gang du flyver til at akkumulere frequent flyer miles. Med tiden kan du bytte det for en gratis billet.
  7. For internationale flyvninger, er diskonteret billetter ofte tilgængelige via forbehandlingsvirksomheder. Forbehandlingsfirmaer er virksomheder, der køber billetter i bulk fra store flyselskaber og videresælge dem på en rabat. Du kan få fra 10% til 70% rabat på dit fly billetpris afhængigt af transportøren, din flyveplanen og destination. Der er restriktioner selvom så sørg for at læse det med småt. Du kan kontrollere consolidator sites ved at skrive "consolidator satser" i din browser.
  8. Der er også særlige online billet agenter konkurrerer indbyrdes for at få din virksomhed. Gode ​​steder for at tjekke, er Expedia.com, Travelocity.com og Orbitz.com. De kan tilbyde bedre rabatter på internationale flyvninger, meget lavere end de offentliggjorte priser fra ethvert luftfartsselskab, og dem tilgængelige via de traditionelle rejsebureauer.
  9. Du kan også kontrollere hjemmesiderne for de enkelte flyselskaber. De tilbyder også store rabatter og pakkeløsninger især i off-season. Et plus faktor, når du vælger at købe billetter gennem flyselskabet er fleksibilitet til at ændre billetter senere. Du kan også vælge dit sæde, hvis det tillades.

Sådan booker discount billetter til internationale flyvninger. Ring dit rejsebureau og spørge.
Sådan booker discount billetter til internationale flyvninger. Ring dit rejsebureau og spørge.

Din nøgle til at finde den bedste rabat for international flybillet er at gøre forskning, planlægge din rute, være fleksibel og åben for mulighederne for en ubekymret internationale flyvning. Bestil din flyvning tidligt at drage fuld fordel af de rabatter, der tilbydes. Der er nogle risici forbundet med at sikre diskonteret flybillet, så sørg for at læse alle de fine print, før du foretager dit engagement. Deal kun med velrenommerede online billet agenter. Kontroller, at deres kontaktoplysninger er korrekte, og deres telefonnumre virker. Tjek selskabernes stilling i Better Business Bureau hjemmeside. Når du booker gennem en samlegodsspeditør kontrollere, om det er et medlem af International Airlines Rejsebureau Network (IATAN).