O2s

Sådan bo sikkert omkring en swimmingpool

Med sommeren kommer chancen for at få en masse sjov i vandet. Hvis du vil være omkring en swimmingpool, især med unge børn, skal du vide, hvordan man bevæger sig sikkert. Her er hvordan man kan bo sikkert omkring en swimmingpool:

  1. Lær at svømme. Langt det bedste, du kan gøre for at hjælpe dig selv og dine børn ophold sikker i nærheden af vand, er at lære at svømme. Selvom drukning er muligt selv for folk, der ved, hvordan man svømme, kan svømning drastisk reducere de risici, du tager ved at tillade børn nær vandet. Mange offentlige puljer tilbyder svømmeundervisning for både børn og voksne.
  2. Beskyt puljen. Hvis poolen er ejet af dig, beskytte det ved at bygge et hegn omkring det. Lad ikke nogen i området pulje til at svømme alene. Sørg også for, at overfladerne nær poolen er skridsikker. Det er klart markere dybden af ​​puljen, så børn ikke komme i over deres hoveder eller forsøger at dykke ned i lavt vand.
  3. Lær børnene vandsikkerhed. Hvis du har børn, så sørg for de ved, hvordan man opfører sig på en sikker måde nær vandet. Det betyder, at ingen horseplaying i puljen, og ingen dykning ud over kanten. Hvis dit barn ikke kan svømme, lære ham eller hende til at undgå puljen. Andre fornuftige beskrivelser indbefatter aldrig svømme alene eller uden opsyn.
  4. Watch småbørn omhyggeligt. Fortsat være opmærksomme på at sikre, at små børn ikke gå i vandet, hvis de ikke kan svømme. Korrekt tilsyn selv børn, der har lært at svømme, så ingen ulykker sker. Drukning er den næsthyppigste dødsårsag fra personskader for børn under 14 år, og det kan ske meget hurtigere, end du ville påtage sig, nogle gange på mindre end 2 minutter. Selv hvis børnene ikke er i puljen, kan det være muligt for dem at vandre i puljen, eller glide og falde i. Lad ikke nogen dykke fra siden af ​​poolen, kun vipper bør anvendes til dykning.
  5. Brug flydeanordninger. Flydeudstyr er en god idé om, hvorvidt de i puljen har lært at svømme eller ej. På et minimum, skal de, der ikke kan svømme slid redningsveste i puljen. Andre valg spænder fra arm bands eller ringe til luftmadrasser til mageligt i midten af ​​puljen. Når små børn bliver trætte svømning, kan de klamrer sig til flydende objekter for støtte. Hvis et lille barn falder i puljen, kan de være i stand til at bruge en flotation enhed til assistance. Må ikke regne med dem at redde et liv, men det kan ikke skade at tilføje et par flydende legetøj til din pool.

Sådan bo sikkert omkring en swimmingpool. Lær børnene vandsikkerhed.
Sådan bo sikkert omkring en swimmingpool. Lær børnene vandsikkerhed.

Leger i vandet kan være en masse sjov, men hvis du vil være i nærheden af ​​en swimming pool, så sørg for at du er opmærksom på at sikre, at alle forbliver sikre. Selv hvis dine børn har lært at svømme, ikke forlader dem uden opsyn.