O2s

Sådan bliver rytterstatuen jockey

En rytterstatue jockey er en fagmand inden equitation ansat til at ride heste i hestevæddeløb. Normalt jockeys er korte, nyde heste og begær hastighed, men dette betyder ikke nødvendigvis alle korte jockeyer har succes med denne sport! De bedste mænd og kvinder jockeyer besidder en hel del mod, bestemmes, have en høj tolerance for smerte og tænke køligt under pres. Equestrians som de bedste jockeyer i verden. Ud over at være let vægt, indbefatter en succesfuld jockey fysiske krav besidder en utrolig mængde af overkroppen styrke.

Løn

6% af "forfølge" eller præmie i løbet er

Sådan bliver rytterstatuen jockey. 6% af "forfølge" eller præmie i løbet er.
Sådan bliver rytterstatuen jockey. 6% af "forfølge" eller præmie i løbet er.

6% af "forfølge" eller præmie i løbet er, hvad jockey, der rider den vindende hest modtager. Kommissionen gradvis falder med 1% for jockey, der ligger på andenpladsen, og en halv procent for jockey, der kommer på tredjepladsen. Hver gang de løb, en jockey modtager et honorar kaldes en jock mount. Dette er normalt 30€ til 40€ afhængigt af størrelsen af ​​forfølge. En vellykket jockey, ridning flere hundrede forskellige heste, ofte deltager i mere end 1.000 løb om året.

Du kan ikke bare gå op til en træner og bede dem om at lade dig ride deres værdifulde Hestekød! En træner, før du kan begynde at træne til at blive en jockey, vil guide dig gennem den indledende proces, indtil du er klar til at ansøge om din licens som en jockey. De fleste jockeys starter op med at blive motion ryttere eller gomme. Mens andre, som ikke har de rigtige forbindelser til at få trænet til at blive en jockey få indskrevet i en specialskole, der har specialiseret sig i uddannelse jockeyer.

Det er nødvendigt at opleve turen

Det er nødvendigt at opleve turen, så før eller senere vil du ønsker at være i stand til at ride. Nogle jockeys får deres chance for at starte ved at være det første menneske til at montere en ung hest. Dette kun øger trænerens tillid til dig, der sikrer ham, at du er sikker i din rideegenskaber og ikke bange for at falde.

Forbered dig på at bruge masser af timer skolegang

Det er nødvendigt at opleve turen. Forbered dig på at bruge masser af timer skolegang.
Det er nødvendigt at opleve turen. Forbered dig på at bruge masser af timer skolegang.

Forbered dig på at bruge masser af timer skolegang, ridning og udøver heste, før du tænker på at blive et fuldgyldigt jockey. At lære at læse heste, hvordan man arbejder med træneren og mere om racing bør være din topprioritet i dette tidsrum. Det er ekstremt vigtigt, at du får dine undervisere og ejerens opmærksomhed og tillid i løbet af din træning, da disse er de mennesker, der vil se at ansætte dig, når du har en racing licens.

Proving selv kompetente nok vil få dig graduering til ridning skolegang løb. Selv om disse er små racer, der kører på træneren hjem spor sammen med heste, der er ved at blive forberedt til at starte deres racing karriere. Afhængigt af hvor godt du udfører under disse skolegang løb, vil du være berettiget til at ansøge om en jockey licens.