O2s

Sådan binde camping knob

Har du elsker udendørs? Så camping er en af ​​de aktiviteter

Har du elsker udendørs? Så camping er en af ​​de aktiviteter, som du bør nyde. Bortset fra tilgængeligheden af ​​avanceret udstyr, kan letvægtsmaterialer gøre din camping eventyr sjovt og praktisk. Men på trods af disse luksusforbrug, binde din camping knob stadig at være udfordrende. Din selvrejsende, state-of-the-art telt kan let blæst væk af et vindstød af stærk vind, hvis du har bundet din camping knob lousily. Så hvis du ønsker at nyde din næste udendørs oplevelse, lære at binde dine camping knob ordentligt. Her er nogle praktiske tips til dig:

Sådan binde camping knob. Brug den relevante praksis reb.
Sådan binde camping knob. Brug den relevante praksis reb.

  • Brug den relevante praksis reb. Selvfølgelig har du til at finpudse dine færdigheder måde før din faktiske camping tørn. Du er nødt til at mestre de trin og teknikker i forvejen. Start din træning ved sourcing din praksis reb. Det bør være mellem 3 og 6 meter lang. Du kan binde en knude ved hjælp af en snor, men du kan forbedre dine færdigheder med et reb, omkring en halv tomme i diameter (fortrinsvis lavet af blødt materiale). Længden og diameteren vil lade dig arbejde mere effektivt. På den anden side kan blødhed af materialet gå let på hænderne (og på de møbler, du ønsker at øve på).
  • Bliv fortrolig med de dele af en camping reb. Der er to vigtige dele, som direkte vedrører i at skrive en camping knude, nemlig: den stående ende og arbejdsmiljø ende. Den stående ende blot vedrører den rebet lange ende, som af en tørresnor. Når man binder en camping knude, er det egentlig ikke nødvendigt at få adgang til dens anden ende. I mellemtiden arbejder ende er, bogstaveligt talt, i slutningen af ​​dit reb. Det er den del, der vil passere ind i en ring eller gå omkring et bestemt objekt. Du er nødt til at bruge den til at binde din camping knude.
  • Lær at danne en bowline. Hold dit reb arbejdstid ende. Pak det omkring et ben på en stol eller omkring et lille træ. Derefter nå til stående ende. Form en løkke så stor som en kanin hul. Efter dette, lad den erhvervsaktive ende aflevering ind denne løkke, så omkring dit reb s stående ende, og endelig tilbage i løkken igen. Kort sagt, så husk dette: "Kaninen får ud af sit hul, går rundt om træet, og vender tilbage i sit hul." Afslut bowline ved at stramme den fast.
  • Øve hvordan man gør en stram linje hitch. Grib dit reb arbejdstid ende. Binde det omkring et telt pind eller et indlæg. Forbered dig på at skabe en løkke (eller en halv hitch). Du kan gøre det ved at vikle dit reb arbejdstid ende omkring sin stående ende. Efter at oprette den anden sløjfe lige under den første sløjfe, men lidt længere fra dit telt pind eller post. Til sidst skal du oprette den tredje løkke. Placer det lige over den første og den anden loops, men meget tættere på teltpløk eller post. Forbered dig på at stramme alle sløjfer omkring dit reb s stående ende. Det skulle gøre det muligt for dig at mode et ærme. Må ikke bekymre dig om at trække dit reb s stående ende. Det kommer ikke til at påvirke din knude. Man kan ændre spændingen ved at trække muffen i alle retninger.


De skridt identificeret ovenfor kan hjælpe pakke din camping gear, binde din kajak eller kano på din tagbagagebærer, lash ned tarp, string tørresnoren, hejs mad, scoop vand og meget mere. Er det ikke praktisk?