O2s

Sådan billigt pakke skrøbelige genstande, så de ikke vil bryde med posten

Når du er nødt til sende noget brydes, og skrøbelige i mail

Når du er nødt til sende noget breakable og skrøbeligt i den mail, skal du være på vagt om, hvordan du pakker den. Hvis det gøres forkert, kan din pakke ankommer i flere små stykker. Du behøver ikke at bruge en masse penge til at pakke noget rigtigt. Bruge ting, du nemt kan finde i dit hjem, så du kan bruge pengene på skibsfarten i stedet for emballage.

Her er, hvordan man billigt pakke skrøbelige genstande, så det ikke vil bryde med posten.

  • Gem emballager, du får. Når noget bliver sendt til dig, skal du ikke smide udstopning. Være miljø og praktisk, og genbruge det! Så længe det er ren og ikke kommer i kontakt med fødevarer, bør du være i stand til at gemme det til brug for næste gang du mail ud af noget. Hvorfor købe bobleplast, emballage jordnødder og andre isolering normalt købes i kontorforsyninger, når du allerede fik det gratis?
  • Brug gamle aviser. Krølle gamle aviser til at fungere som isolering og støddæmpere. Når du bruger den til emballering, krølle arkene løst til at skabe luftlommer, og derefter placere den i feltet for at omgive den vare, du er shipping. Gamle ark papir vil også arbejde godt, men tjek teksten først for at se, om der er noget for personligt på dokumenterne.
  • Brug gamle håndklæder. Hvis du har en mikrofiber klud, kan du ønsker at ombryde den meget breakable element med det. Det er let, så det ikke vil føje så meget til din shipping cost, sammenlignet med at bruge en almindelig bomulds håndklæde.
  • Brug svampe og elastikker. Bruge almindelige køkken svampe til at fungere som en buffer for højt knuses ting. Fastgør svampen på element ved hjælp af en elastik, især hvis emnet vil blive placeret ved siden af ​​noget andet, som CA gnide imod det under forsendelsen.
  • Dobbelt box det. For at beskytte yderst skrøbelige genstande såsom glas, pakke elementerne i en mindre boks, som du vil derefter placere i en større kasse. Der burde være nogle mellemrum mellem den indre boks og boksen ydre, så du kan fylde rummet med aviser, emballage jordnødder og andre ting, der kan fungere som støddæmpere.
  • Brug originale emballage. Hvis du sender breve en kasse med stilk og fod af en kasse af plader, ikke tage det ud af den originale kasse den kom i. I stedet sted, inde i en større kasse og følg dobbelt kartoner instruktioner. Hvis den oprindelige pakke er uåbnet, har endnu bedre, da producenten allerede sikret produktet.
  • Fastgør kassen. Tape kassen forsvarligt før forsendelsen af ​​varen. Alle dine emballage indsats vil gå til spilde, hvis båndet af kassen kommer ud i transit. Brug tape specielt lavet til emballage. Hvis du bruger malertape eller almindelig tape, kan det ikke modstå forsendelse.

Forsikre det produkt, du er shipping til din brik i sindet

Sådan billigt pakke skrøbelige genstande, så de ikke vil bryde med posten. Gem emballager, du får.
Sådan billigt pakke skrøbelige genstande, så de ikke vil bryde med posten. Gem emballager, du får.

Forsikre det produkt, du er shipping til din brik i sindet. Gå med en pålidelig mailing service og få din pakke mærket som skrøbelig. Tillad rigelig tid for shipping levering, så du ikke er i en hektisk kapløb pakning og have din pakke sendt. Tag dig tid til at pakke din vare ordentligt, så du ved, at din pakke vil ankomme til sit bestemmelsessted i ét stykke.