O2s

Sådan bike konkurrencedygtige

Riding en cykel kan være en god hobby

Riding en cykel kan være en god hobby. Ikke alene betyder det give dig mulighed for at få motion, men det er også godt for miljøet. Ligesom enhver anden hobby selv om, kommer der et punkt, som du ønsker at tage dit håndværk til det næste niveau, ligesom den samme måde, som bagere ønsker at deltage i county fair eller video gamere ønsker at slutte turneringer. Bikers vil på et tidspunkt vise deres færdigheder på en større scene end deres egen fortovet.

Heldigvis er der masser af måder at konkurrere på cykling eller cykling konkurrencedygtige. Hvis du er en cykel aficionado, der ønsker at tage hans cykel til en mere intens niveau, her er nogle af de muligheder, du har:

  1. Deltag i en lokal mountainbike klub eller organisation. Cykling er sådan en populær sport, at næsten enhver by med en stor nok befolkning bør have en lokal kapitel i en nationalt etablerede gruppe. Disse organisationer normalt gennemfører klinikker, turneringer, landevejsløb og tidskørsler, så medlemskab i én absolut kunne være fordelagtigt for dig.
  2. Prøv at ramme den lokale gym. De fleste mennesker ville tænke på gym som steder for folk, der løfter vægte og sådan, men gymnastiksalen er virkelig et træningsområde for en masse mennesker, der kan lide at gøre udendørs aktiviteter. På samme måde som dem, der bruger vægte kan være klatrere forsøger at øge deres styrke i overkroppen, kunne de, der er i den stationære cykler være dem der forsøger at bygge videre på deres udholdenhed. Kendskab til de øvrige cykling entusiaster i din lokale gym kan få dig i gang, hvor konkurrencedygtige kredsløb ville være bedst at slutte for amatører og nybegyndere som dig selv.
  3. Invest på udstyr. Det er klart, kan du ikke bare bruge hånd mig ned gear, hvis du ønsker at være konkurrencedygtige. Prøv at købe det bedste udstyr, du har råd til med dit budget, så du kan se den del. Sørg for, at du ikke ofrer sikkerheden for den eksterne appel af gear. Gå efter en, der giver dig den mest bang for the buck i form af udseende og funktioner.
  4. Tag din søgning på nettet. Der er mange racing og cykling organisationer, der udstationerer nyhedsbreve om kommende løb på deres officielle hjemmesider. Hvis en begivenhed er i byen eller lige i nærheden, kan du tilmelde dig fra komfort i dit eget hjem med hjælp af en god internetforbindelse. Du kan endda invitere dine andre venner til at deltage.
  5. Få en coach eller i det mindste en ven, der ønsker at gå konkurrencedygtig i cykling så godt. Du kan let skubbe hinanden til at præstere bedre. Bortset fra dette, kan de to af jer også tilpasse din træningsplan henhold til din tidsplan for at maksimere både af din tid.

Sådan bike konkurrencedygtige. Deltag i en lokal mountainbike klub eller organisation.
Sådan bike konkurrencedygtige. Deltag i en lokal mountainbike klub eller organisation.

Går konkurrencedygtig i en sport ville kræve en masse engagement og tålmodighed. Hvis du virkelig ønsker at opnå en masse i noget, skal du være klar til at foretage de nødvendige ofre for at gøre din drøm til virkelighed.