O2s

Sådan betjenes en dag sejlbåd

Sejlads er en fantastisk måde at tilbringe en dag med din familie og venner. Du kan gøre masser af aktiviteter, mens ombord en sejlbåd, såsom fiskeri, afslapning, solbadning eller bare nyde udsigten. Før du ud at sejle, skal du sørge for, at alle de mennesker, der vil være med du er sikker. Du skal også vide, hvordan man betjener sejlbåd. Følg disse tips til at lære at betjene en dag sejlbåd.

  • Sikkerhed først. Sørg for, at hver enkelt passager i sejlbåd har en redningsvest. Du ved aldrig, hvad der vil ske, mens du er ude at sejle i åbent vand, så det er bedst at holde redningsveste handy i sejlbåd.
  • Giv en skygge. Giv en skraverede område for dine passagerer, især hvis du rejser med børn og kæledyr. Dette er vigtigt, så alle kan få et sted at hvile og føle sig godt tilpas under sejlads.
  • Dobbelt-tjek den sejlbåd. Før indstilling sejl, sørge for, at alle komponenter i sejlbåden fungerer godt. Hvis du ikke kender de dele godt og hvordan de skal fungere, vil det være bedst at konsultere en professionel om dette, så du vil ikke have nogen problemer, mens ude på havet.
  • Tjek vejrforhold. En anden ting at tjekke, før sejlads er vejrsituation. Stol ikke på bare at kigge udenfor. Tjek en vejrudsigt hjemmeside for at se, hvad den lokale vejret bliver, så du kan forberede overensstemmelse hermed for din sejltur. Check for tidevand og vindretninger også da disse kan påvirke din sejlads.
  • Bring nødvendige elementer. Pak de elementer, du vil bringe efter vejret. Medbring solcreme, hatte og solbriller for sejlads i løbet af sommeren. For koldt vejr, Forbered tæpper og varmt tøj. Bringe et ekstra sæt tøj, selvom du bare sejler for en dag. Hvis du sejler om natten, så sørg for at du bringe lommelygter eller nødsituationer lamper.
  • F OOD og drikkevarer. Medbring nok mad og drikkevarer til alle. Bringe masser af vand i løbet af varmt vejr for at holde alle dine passagerer fra at få dehydreret på grund af varmen. Det er bedst at forberede en køler, hvor du kan gemme drikkevarer og letfordærvelige varer, som du vil bringe med dig.
  • Førstehjælpskasse. Du vil aldrig vide, hvad der kan ske i løbet af din sejltur. Det er bedst at være forberedt og bringe en førstehjælpskasse. Den førstehjælp kit bør omfatte medicin for søsyge, hovedpine og andre grundlæggende elementer. Medtag bandager, plaster, antiseptisk, gaze, sæbe og andre førstehjælp elementer, der kan være praktisk.


Disse er nogle af de tips

Sådan betjenes en dag sejlbåd. Dobbelt-tjek den sejlbåd.
Sådan betjenes en dag sejlbåd. Dobbelt-tjek den sejlbåd.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge, hvis du vil ud at sejle med din familie og venner. Den vigtigste ting at huske, når sejlads er sikkerheden for alle. Sørg for, at dine passagerer ved, hvor de redningsveste er placeret. Før sejler ud, fortælle nogen på land, at du vil forlade, så de kan advare myndighederne, hvis du kommer i problemer.