O2s

Sådan bestiller rejser på luft tanzania

Air Tanzania er et af de store flyselskaber i Østafrika

Air Tanzania er et af de store flyselskaber i det østlige Afrika. Selvom regionen ikke kan ligefrem være en super hub, når det kommer til transkontinentale rejse, området er absolut en hot spot for turister, der gerne vil se, at hjørne af Afrika. I øjeblikket selv, har luftfartsmyndigheder jordet flyvninger på Air Tanzania på grund af spørgsmål og tvivl med hensyn til dets flåde af fly og personale.

Sådan bestiller rejser på luft tanzania. Når virksomheden er allerede tilbage på sporet til at være en fuldt funktionel flyselskab.
Sådan bestiller rejser på luft tanzania. Når virksomheden er allerede tilbage på sporet til at være en fuldt funktionel flyselskab.

Flyselskabet bruges til ply ruterne mellem Østafrika og andre lande i Central-og Sydafrika. Hovedkontoret er i Tanzanias hovedstad - Dar Es Salaam.

Flyselskabet er generelt forventes at være oppe og køre igen i den nærmeste fremtid, og det burde være ret nemt at få billetter, når den tid kommer.

Her er hvordan du kan få billetter, når de allerede er til rådighed:

Air tanzania er et af de store flyselskaber i østafrika.
Air tanzania er et af de store flyselskaber i østafrika.

  1. Besøger den officielle Air Tanzania hjemmeside vil give dig mulighed for at se, at selskabet i øjeblikket er inde i en rebranding proces. Ingen tid linje er i øjeblikket tilgængelig for den faktiske dato for tilbagelevering af flyselskabet til service, men deres kontaktoplysninger er stadig på forsiden, så alle kan se.
  2. For henvendelser over telefonen, ringe til telefonnummer +255 22 211 8411 eller sende hovedkontoret en fax på 255 22 211 3114. De første tre numre, der følger plustegnet er landekoden for Tanzania.
  3. Du kan også e-maile Dar es Salaam kontor gennem .
  4. Når virksomheden er allerede tilbage på sporet til at være en fuldt funktionel flyselskab, ville det også være sandsynligt, at disse flyvninger vil blive noteret på internettet billet booking sites. Den mest kendte af disse lokaliteter omfatter Travelocity og Orbitz. Dette ville gøre reservation processen nemmere, da den medierende stedet kunne tage sig af den faktiske booking og betaling via dit kreditkort. Det er uklart, om eller ej Air Tanzania ville tillade sine flyvninger at blive noteret på disse hjemmesider, men hvis andre flyselskaber adfærd over for online booking og salg er nogen indikation, bør flyselskabet være mere end villig til at tilbyde sine pladser til online brugere.

Mens den aktuelle status for Air Tanzania er betydeligt grum grund af suspension og annullering af sin tilladelse til at fungere som en international og indenlandsk luftfartsselskab, er udsigterne for selskabet forbliver at være meget optimistisk. Mange analytikere ser frem til en Air Tanzania, som har en masse flere flyvninger går ud af Tanzania. Der har været rygter om, at flyselskabet ville have flyvninger, der går til Det Indiske Ocean ø nationer Comorerne, Mauritius og Seychellerne. Så længe den nuværende situation ikke kan være så godt lige nu, med den igangværende omstrukturering, rebranding og renovering af Air Tanzanias flåde, kan det være meget muligt, at flyselskabet snart ville flyve i luften i det østlige Afrika og videre. Før du ved af det, de "vinger Kilimanjaro" kunne flyve igen bringe utallige turister til strandene og toppe af Tanzania igen.