O2s

Sådan bestiller rejse på Sudan Airways

Tillykke

Tillykke! Du har valgt Sudan Airways til dine behov, og vi ydmygt byde dig velkommen. Vi har udarbejdet følgende vejledning for at hjælpe du bestiller din rejse på Sudan Airways.

Den første ting, du bliver nødt til at beslutte, hvornår forbereder at bestille dine rejsearrangementer er:

  1. Hvor vil du nødt til at gå? (Hvad er din destination?)
  2. Hvornår har du brug for at være der? (Ankomstdato)
  3. Hvor lang tid før du vender tilbage? (Return Date)
  4. Hvilke kreditkort du vil bruge til at betale for din Sudan Airways billet?

Når du har det grundlæggende i din rejse forberedt

Sådan bestiller rejse på Sudan Airways. Tillykke.
Sådan bestiller rejse på Sudan Airways. Tillykke.

Når du har det grundlæggende i din rejse forberedt, din næste skridt i Sådan bestiller Travel på Sudan Airways er at gå til deres hjemmeside på sudanair.com og se deres tidsplan for flyvninger i Travel Planning sektionen. Det Tidsplan Sektion viser alle daglige afgange fra Khartoum til destinationer i Golfen og Saudi-Arabien region, Mellemøsten, Europa og alle Indenrigsfly går til lufthavne i Sudan. The Travel Planning sektionen viser også daglig flyvning planlagt til at lande i Khartoum International Airport fra alle de samme steder.

Efter at have gennemgået Sudan Airways Travel Planning sektion på deres hjemmeside, skal du vælge den planlagte flyvning, der vil ankomme til din planlagte destination i tide til at opfylde dine behov. Når du har fundet et fly til din destination kontrollere Til Khartoum sektionen at afgøre, hvilken flyvning vil bringe dig hjem, når du vil. Notér de flynumre, at afgangs-og ankomsttider, og den type fly, så du kan forberede booking din rejse på Sudan Airways.

Der er yderligere oplysninger, du skal have for at fuldføre din booking af rejse på Sudan Airways. Disse oplysninger omfatter de fulde navne på hver person, der vil rejse med dig. Du skal angive navne, gyldigt bevis for identifikation og i alderen eventuelle mindreårige børn, der kan være rejser med dig.

Når du har det grundlæggende i din rejse forberedt.
Når du har det grundlæggende i din rejse forberedt.

Når du har alle de vigtige forberedt detaljer, din næste skridt er at kalde Sudan Airways Kundeservice for at bestille rejse på Sudan Airways. Kundeservice sektionen kan nås gennem Sudan Airways Operationer på:

Telefon: +249 183 243 756
Fax: +249 183 243 721

Husk på, at Sudan Airways tager stolthed i deres kundeservice og bagagehåndtering kapaciteter. Når du er ved at forberede din rejse, skal du sikre din bagage er klart identificeret med navn og kontaktoplysninger for at sikre en sikker og korrekt håndtering.

Når du har udfyldt din rejsebestilling på Sudan Airways, skal du sørge for at holde din bekræftelse tal tilgængelige, når du ankommer til lufthavnen. Afkrydsningsfeltet i periode flere timer (3 timer) før din planlagte flyvning, og du skal kontrolleres tidligt nok til at undgå mangler din flyrejse.