O2s

Sådan bestiller rejse på evolavia

Hvis du kommer fra Moskva, Rusland eller Paris, Frankrig og planlægger at besøge Ancona, Italien, flyver via Evolavia Airlines er bare perfekt. Her er nogle retningslinjer for, hvordan du kan bestille rejse på Evolavia Airlines:

  • Være bekendt med sine regelmæssige flybilletter. Evolavia Airlines kan flyve dig fra Italien til Moskva, vice versa, om onsdagen. Ja, flyveplanen er en gang om ugen. Men fly fra Italien til Frankrig er oftere. På vintersæsonen, er flybilletter indstillet på torsdage og fredage. I mellemtiden, sommer tillader dig at nemt flyve frem og tilbage om mandagen, lørdage og søndage. Af den måde, kan ordet "Evolavia" direkte oversat som "og flyve væk." Er det ikke pæn?
  • Kend sine fly. Evolavia Airlines er ikke din typiske internationale flyselskab. Hvis du flyver til Paris, vil du være i udlandet en Fokker jet. Det er en 100-sæders fly. Hvis din rute er Moskva, forventer en Boeing 737-200.
  • Forstå, at det er en "rejsearrangør". Evolavia Airlines giver dig de bedste billet priser. Priserne er virkelig lav. Da du kommer til at flyve budget-klasse, kan rabatter på din tur-retur billetpriser ikke imødekommes. Det er også standard at reservere en enkeltbillet tur, så du kan nyde den bedste pris deal.
  • Evolavia Airlines har ingen in-flight catering. Det er en af ​​deres foranstaltninger til at holde din billet pris på sit minimum.
  • Bestil din flyrejse. Evolavia Airlines accepterer direkte opfordrer til flyreservationer. Du kan nå dem på 011 (+39) 899 000 929. Men de opkræver et minimalt gebyr per minut, når de rumme din telefon opkald.
  • Du kan også arrangere dine reservationer online. Du skal blot besøge deres officielle hjemmeside. Bemærk at Evolavia Airlines opererer på elektronisk billettering. Så ikke frustrere dig selv ved at forvente at modtage din billet. Af den måde, hvis din bog oplysninger om flyrejse on-line kan du nyde særlige priser for færgebilletter og biludlejning.
  • Lær mere om at få særlige rabatter. Hvis du er en voksen passager, behøver du ikke at bekymre dig om dit spædbarn flybillet. Han kan rejse med dig gratis. Hvis du har børn, 12 år og nedenfor er deres billet satser reduceret. Men du stadig nødt til at forberede deres respektive pas.

Hvis du rejser for erhvervslivet, kan du blive en del af sin corporate program. Som registreret forretningsmand kan Evolavia Airlines giver en særlig rabat, hver gang du bestiller din rejse med dem.

Hvis du er i Italien

Hvis du er i Italien, vil du til at afvige fra Ancona Falconara Lufthavn. Være bekendt med området. Hvis du har brug for at spise, det har en bar og en restaurant. Hvis du har brug for til at vente et stykke tid, kan du læse et blad fra aviskiosk. Det har også en moneychanger stall. Lufthavnen er let tilgængelig til offentlig transport. Det huser også biludlejningsfirmaer. Der er seks af dem: alle klar til at betjene dig.

Sådan bestiller rejse på evolavia. Være bekendt med sine regelmæssige flybilletter.
Sådan bestiller rejse på evolavia. Være bekendt med sine regelmæssige flybilletter.

Evolavia Airlines arbejder tæt sammen med Kras Air of Rusland og Blue Line Air i Frankrig. Hvis du er i deres respektive område, kan du bare kontakte dem, hvis du har brug for at vide mere om Evolavia Airlines.