O2s

Sådan bestemmes en ægte diamant: En diamant guide

Lær at identificere ægte og falske diamanter

Er du på udkig efter en diamant? Måske du forsøger at finde ud af, om den gave du har modtaget var en ægte diamant eller en zirconium? Uanset hvad din grund, at identificere, om du er i besiddelse af en piges bedste ven eller bare en smuk pasta er ofte vigtigt for en pige. Følg disse trin, og du vil være i stand til at lære at se, om en diamant er ægte.

  1. Beslut hvad tests, du kan bruge. Der er flere tests for at afgøre, om en diamant er ægte eller ej. Beslutte mellem test kan være så simpelt som om du allerede ejer diamant eller hvis du er i en guldsmede at kigge på et stykke, hvad enten løs eller en diamant i en indstilling. Løse sten er lettere at gøre diamant test på, men du ikke ønsker at skræmme detailhandleren så være hårfin. For løse sten, skal du gå til trin to, og for diamanter, der allerede i en indstilling gå til trin tre.
  2. Placer den løse diamant på et stykke avispapir eller den side af en bog. Placer stenen direkte over noget tekst og derefter se på diamant. Kan du se nogen linjer fra teksten? Er teksten forstørret i stenen? Hvis dit svar er ja, er du ikke kigger på en ægte diamant. Man ser, diamanter bryder lys, og kan ikke anvendes som et forstørrelsesglas. Dette er en af ​​de første og nemmeste måder at afsløre falske diamanter.
  3. Prøv lyset test. Ved hjælp af en lille klart lys fra en lommelygte eller andet fokuseret lyskilde, skinne lyset ind i diamanten. Forsøger at kaste lys gennem stenen. Hvis du kan se igennem til den anden side, er du ikke kigger på en diamant. Med en diamant, bør du se en glorie omkring stenen.
  4. Kontroller indstillingen. Der er et par ting at tjekke, når det kommer til indstilling. Først er de fleste diamanter sat i en åben ryg indstilling, fordi diamanten bryder lyset bedre i en åben indstilling. For det andet, se, hvilken type metal, der anvendes i indstillingen. Du kan identificere ægte diamanter, fordi de kommer til at blive sat i bedre metaller - ikke er ringere end dem som 10kt guld.
  5. Få en certificering. Når du er temmelig sikker på, at diamanten er ægte, bede om sin certificering. GIA (Gemological Institute of Europe) certificerer diamanter. Hvis en købt diamant ikke kom med en certificering eller kun kom med en certificering fra smykker detailhandler, der er nogen grund til bekymring, og du bør få en bedre mening. Certificerede diamanter er den bedste måde at sikre, at diamanten er reel.

Sådan bestemmes en ægte diamant: en diamant guide. Beslut hvad tests, du kan bruge.
Sådan bestemmes en ægte diamant: en diamant guide. Beslut hvad tests, du kan bruge.

Nu ved du, hvordan du kan afgøre en ægte diamant. Men kontrol for at se, om en diamant er ægte kræver et par skridt, men du kan aldrig være sikker uden en certificering fra en ekspert. Kend de punkter i denne diamant vejledning og lytte til dine instinkter, når du køber en diamant, hvis du ikke er sikker på, du kan stole på juveleren, eller hvis handlen virker for godt til at være sandt, gå væk. Du må ikke tage en risiko og ender med et falsk.