O2s

Sådan besøger Maui på den billige

Maui er en tropisk ø i Hawaii med mange turistattraktioner

Maui er en tropisk ø i Hawaii med mange turistattraktioner. Det anses for den bedste ø, hvor par mødes. Selv singler og familier kan nyde den vidunderlige udsigt og strand på øen. Så du ønsker at gå der, men du ikke har budget? Her er nogle tips om hvordan man besøger Maui med en billig budget.

  • Brug et kreditkort, der tilbyder sine kunder belønninger. Tag den ene dollar brugt per mile, når du vælger et flyselskab kort. Disse kort er gode specielt når man tager en oversøisk flyvning på grund af arbejde. Købe noget du har brug for at bruge dit kreditkort, selv om det kun er et stykke tyggegummi. Jo mere du køber, jo mere dine belønninger vil vokse. Fordi 5% af beløbet vil blive givet til dig som en rabat, det er en kæmpe hjælp, fordi du vil have ekstra penge til Maui. Vær sikker på at betale din regning i fuld kommer fakturering dato eller i det mindste betale ud over minimum.
  • Lav et budget plan, før du tager afsted til Maui. Budgettet plan vil hjælpe dig med at spare en masse penge til Maui. I stedet for at købe en kop kaffe på en café, gøre din egen kaffe. Prøv at spare penge også ved at bevare vand og elektricitet. Din månedlige regninger vil helt sikkert falde. Må ikke købe unødvendige eller uvigtige ting, hvis du virkelig ønsker at gå til Maui. Sacrifice dine ønsker, så du kan spare en masse penge.
  • Brug internettet og kigge efter et sted, hvor man kan bo, mens i Maui. Pladsen vbro.com har den information du behøver om hoteller og hus huslejer i Maui. Besøg stedet og kigge efter en perfekt sted at bo. Vær sikker på, at hotellet eller hus er troværdig, ren og tilbyder god service. Et hotelværelse, der har et stort køkken kan være en mulighed, fordi de kan tilbyde dig måltider, mens inde i dit værelse. Også overveje at vælge et sted, der ikke er for tæt på stranden, fordi lejen er meget dyrt der.
  • Vælg en liste over steder, hvor du ønsker at gå i Maui. Må ikke liste et sted, hvis det vil tage en masse tid og penge. Overveje den tid, fordi du kun har en begrænset tid i Maui. Beach er den smukkeste turistområde Maui tilbyder. Hvis du ønsker at gå til andre steder bortset fra stranden. Planlægge det først, fordi der kan være nogle problemer, som du vil støde på, mens at gå der, især på en vulkan tur. Tidsstyring og omkostninger skal ses i plukke turist pletter.
  • Få en reservation fra en restaurant, mens på stranden. Der er restauranter i Maui, der tilbyder god mad til rimelige priser. Hvis priserne på mad der er høje, kan du købe på et lokalt sted. Køb en Maui stil pizza, hvis du er i en gruppe, så du kan spare penge.

Sådan besøger Maui på den billige. Brug et kreditkort, der tilbyder sine kunder belønninger.
Sådan besøger Maui på den billige. Brug et kreditkort, der tilbyder sine kunder belønninger.

Hvis du ønsker at slippe af med den stress, du har, mens du på arbejde eller bare på udkig efter et nyt eventyr, Maui er stedet for dig!