O2s

Sådan besøge Philadelphias italienske marked

Hvis du er en foodie besøger Philadelphia, vil det være fantastisk at gøre en valfart til det italienske marked, officielt kendt som South 9th Street Curb Market. Etableret siden 1880'erne i Bella Vista er dette udendørs marked er også den største i Europa, der strækker sig fra Fitzwater Street i nord ned til Wharton Street i syd, og indtager et par flere blokke på enten øst og vest side af gaden.

Sådan besøge philadelphias italienske marked. Tidsplaner og parkering.
Sådan besøge philadelphias italienske marked. Tidsplaner og parkering.

 • I dybden. Mere blot kendt som 9th Street, det italienske marked først kom i stand i slutningen af det 19. århundrede, da italienske immigranter kom til slå sig ned i området. For at løse de daglige fødevarer behovene i det nye samfund, blev der et marked oprettet, sælge produkter, der ville blive ingredienserne i etnisk italiensk madlavning. Til denne dag det meste af leverandører lever i dag kan spore deres rødder til begyndelsen år. I de senere år det italienske marked velkommen internationalisering og mangfoldighed til sine rækker, med ankomsten af ​​asiatiske, mellemøstlige og Latino købmænd, restauratører og shoppere.
  Endelig i 2007, for at berige Philadelphia historie og kultur, blev det italienske marked givet fuld anerkendelse med en Pennsylvania State Historical Marker.
 • Tidsplaner og parkering. Det italienske marked er åbent for alle hjørner, hele året lang, fra tirsdag thru lørdag mellem 9:00 til 5:00, men om søndagen, er alle butikker åben indtil 2:00 pm. Hele strækningen er kun lukket om mandagen.
  Hvis du har en bil, er det bedst at parkere tidligt at slå rush, som i midten af ​​formiddagen hele markedet bliver fuld af indkøbsposer.
 • Shopping. Markedet stemning fastholder turn-of-the-århundrede, føler siden den tid det blev oprettet, som du kan se leverandører venstre og højre, Hawking friske produkter, der kommer fra hele staten, og selv produkter fra fjerntliggende når i Europa og verden. Uanset om det er kød, fisk, frugt, grøntsager, krydderier eller ost, markedet har det hele.
  Det italienske marked har bogstaveligt talt noget til salg, hvis du har noget svære at finde for dit køkken eller køleskab. Hvis du søger nogle specielle poster, sælgerne også disse varer, hvis du spørger. Desuden vil den professionelle bargain søgende finde markedet en veritabel mulighed for at købslå for de bedste priser på fremragende produkter. Besøger kulinariske fagfolk med behov for specialiseret køkkenudstyr kan finde butikker, der har hele viften af ​​redskaber, bestik, gryder og pander.
  Ost elskere vil blive begejstret, hvis de besøger DiBruno House of Cheese, med dens massive udvalg af mere end 400 ostesorter, sammen med et væld af ingredienser, som du kan bruge til at lave mad autentiske italienske retter derhjemme. Hvis du kan spørge, gemme kontorelever også velkommen kunder, der ønsker for smagsprøver.
  Men det bedste tidspunkt at købe producere er, når markedet er ved at lukke (før 5:00) pm og det er når sælgerne begynder at skære ned deres priser for at rydde deres bestand.
 • Food. Den italienske marked er også fantastisk for gourmeter, som der er restauranter med et højt varieret menu, hvor som helst fra ost steaks (Pats og Genos), til cafeer (Sabrina s), såvel som mange top-notch italiensk, asiatisk og mexicansk restauranter og mad leverandører.
  Selv hvis du ikke er en kulinarisk fan, når du touring Philadelphia, er det stadig værd at besøge markedet til at nyde atmosfæren og fødevarer, så holder det italienske marked i din rejseplan.