O2s

Sådan besøge overdækkede broer i New Hampshire

Gamle omfattet broer er altid fascinerende at se på

Gamle omfattet broer er altid fascinerende at se på. Dette skyldes, at historien er forbundet med gamle anlæg og infrastruktur. New Hampshire har masser af broer, der vil forbløffe dig, når du kører gennem dem. Det er også umuligt at ikke stoppe eller besøge dem og tage billeder. Nedenfor er tips om, hvordan man besøge overdækkede broer i New Hampshire og ting at gøre for at gøre din oplevelse mere værd:

  • Bestem de broer, som du ønsker at besøge. Gamle broer har forskellige stilarter og strukturelle karakteristika. Disse fakta kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke der er de mest interessante baseret på dine præferencer. Her er en online regering hjemmeside , der har en liste over gamle broer med deres tilsvarende oplysninger. Også lære historien om broerne. Hver bro har sin egen historie at fortælle. Nogle historiske beretninger skulle røre dig følelsesmæssigt eller åndeligt, som kan være grundlaget for dit besøg.
  • Få dig en ny hampshire kort. Dette kort vil være din basis i diagrammer ruter. Antallet af broer og tilsvarende data skal indgå i kortet. Her er et online New hampshire kort , der kan hjælpe dig.
  • Planlæg hvilke fødevarer for at bringe eller spise. Forskning nærliggende restauranter, skaldyr skure, og vejene diners. Bestem deres menu og de tilsvarende udgifter til at foregribe fødevarer udgifter. Overveje at have madpakke lejlighedsvis at spare på omkostningerne og på samme tid, så du kan have det rart picnic i nærliggende parker.
  • Parkere bilen og nyde placeringen. Der er parkeringspladser tæt nogle broer. Tag en tur til at fascinere dig med den gamle tømmer brugt, udsigt over floden, og de mennesker, der bor ved siden af ​​broen. Det er bedst at besøge gamle broer i løbet af eftermiddagen eller tidligt om morgenen for at se på fugle og solopgang eller solnedgang visning. Besøger broerne i den tidlige morgen eller om eftermiddagen vil producere lange skygger, der er rart at fotografere.
  • Dokumenter din rejse. Bring en notesbog, kamera og et videokamera. Gør notater om din oplevelse. Du kan skrive poesi eller et essay gennem noterne, som vil hjælpe dig huske hele oplevelsen af ​​at besøge de fantastiske relikvier. Kameraet telefon og videokamera vil fange de billeder og lyde fra det øjeblik, mens du er der. Du kan bruge optagelser og lydfiler til din egen tilfredshed. Du kan sende dem i social networking sites at dele skønheden i New Hampshire gamle overdækkede broer til verden. Du kan også lave en dokumentarfilm om din oplevelse eller broerne selv.
  • Slap af med panoramaudsigten mellem broerne. Der er strækninger af søer og skov, små landsbyer, og udsigt over bjergene. Stop ved butikker for at finde ud af, hvad der er interessant. Der kan være specielle forsendelser og lokale håndværk, som kunne interessere dig at indsamle eller give som gaver til familiemedlemmer eller venner.
  • Lej en kajak eller kano. I nogle floder, ligesom Saco kan du leje en kajak eller kano. Der er en guide til at hjælpe dig med at udforske vidundere under floden. Hjælpelinjerne er historisk kyndige, så de kan fortælle dig fascinerende historiske beretninger.


Sådan besøge overdækkede broer i new hampshire. Bestem de broer, som du ønsker at besøge.
Sådan besøge overdækkede broer i new hampshire. Bestem de broer, som du ønsker at besøge.

De overdækkede broer i New Hampshire kan være starten for dig at sætte pris på historiske steder. Apprecieringen måske vil udvide til beundring for noget antik. Det er en vidunderlig ting, fordi du vil få viden bortset fra at få vidunderlige oplevelser.