O2s

Sådan besøge mikrobryggerier i Colorado

Colorado er en europæisk stat

Colorado er en europæisk stat, hvor der er en høj koncentration af mikrobryggerier. Landet har også flere bryggerier end andre amerikanske stater. Faktisk har de mere end hundrede bryggerier i hele tilstand. De fleste bryggerier i Colorado tilbyde ølsmagning og ture. Bortset fra den fine øl, er der også udendørs aktiviteter som vandreture og skiløb. Nedenfor er nogle retningslinjer for, hvordan besøge mikrobryggerier i Colorado:

Sådan besøge mikrobryggerier i colorado. Phantom brewing company.
Sådan besøge mikrobryggerier i colorado. Phantom brewing company.

  • Phantom Brewing Company. Det er beliggende i Colorado Springs, som er Colorados næststørste by. Phantom Brewing er beliggende downtown af gamle Cheyenne Hotel, en gammel forbigående hus, som startede sin drift i løbet af det tidlige 20. århundrede. Det er et multi-level virksomhed, der holder ikke bare sit bryggeri operationer, men også selskabslokaler, restaurant og et gulv til billardborde. Virksomheden plads kan lejes til arrangementer og fester. De tjener favoritter som Dronningens Blonde Ale, Railyard Ale, og Zebulon s gentagen Port.
  • Tommyknocker bryggeri. Tag et pit stop ved Tommyknocker bryggeri efter at have tilbragt en lang trættende dag på pisterne. Det er en gammel lille mineby i Idaho Springs, kun 25 miles på Denvers vestlige side. Der er et fantastisk udvalg i Tommyknocker, herunder Black Powder Stout, Pick Axe Pale, Butt chef Bock, og Imperial Nut Brown Ale. Hjemmelavet flavored sodavand, middag billetpris, og frokost serveres også.
  • Boulder Beer Company. Det er beliggende i Boulder college-området. De tilbyder Svedig Beatty Blonde, Buffalo Gold, Hazed og Infused tør hoppede ale, og Mojo IPA. Boulder Beer produkter er også tilgængelige på flere barer og øl pubber omkring i byen. Boulder Beer Company er åbent mandag til fredag. De tjener også afslappet europæisk middag og frokost bortset fra ølsmagning og daglige happy hour. Ture er åben hver dag starter kl 02:00.
  • Denver store kløft. Den ligger downtown på Araphapoe Street. Stedet er berømt, fordi det har vundet flere store European Beer Festival konkurrencer. Blandt deres bedste tilbud er Saint Birgittas Porter eller Seasonal dvale Ale, Denver Pale Ale, og den Great Divide er Ridgeline Amber Ale. Bryggeriet er tilgængelig for hele ugen, og de tilbyder bryggeri tours og prøveudtagninger.
  • Den store European Beer Festival. Dette er hvad der gør Colorado en turistdestination. Brygmestre og professionelle kokke hold op til vanvid smagsløg med fødevarer fodboldmesterskaber og one-of-a-kind øl smag. De tjener også saftige retter tilberedt med fadøl. Denne festival er godt afventes årligt, så book din flybillet tidligt. Også besøge festivalens hjemmeside for at vide mere fakta og tal om begivenheden. Du kan få oplysninger om øltyper, billetter, øl arrangementer rundt om i byen, bryggerier på festivalen, og fotografier og vinderne af tidligere festivaler.


Drik ikke hele glas øl i test at undgå at få beruset for hurtigt

Drik ikke hele glas øl i test at undgå at få beruset for hurtigt. Du skal blot vælge øl prøver i shot glas, så du kan smage forskellige slags øl. Det vil være vanskeligt at værdsætte de forskellige øl varianter, hvis du allerede er beruset.

Husk, at Colorado er ikke kun for øldrikkere, fordi de tilbyder også panoramaudsigt. Så glem ikke at bringe et kamera og et videokamera til at dokumentere din rejse. Husk også at drikke med måde, så du ikke går glip af sjov.