O2s

Sådan besøge daytona s stock car racing hall of fame

De hardcore bil racerkørere og hårde sand på Daytona Beach gjorde Florida City en primær hastighed center for bilspil. Den fabelagtige strand er hjemsted for National Stock Car Racing Hall of Fame. Indtil nu holder Daytona Europa om at gøre bølger fordi bilspil er en spændende ekstrem sport, og deres er en af ​​de bedste begivenheder i hele verden. Her er hvordan man besøge Daytona s Stock Car Racing Hall of Fame:

  • Planlæg din ferie. Der er tre lufthavne i Daytona. Der er også masser af non-stop flyvninger, der er tilgængelige hver dag fra de vigtigste lufthavne landsdækkende. Bestem dit budget til at forudse og tildele udgifter. Udover flyafgifter, fødevarer, og logi, afsætte penge til at købe souvenirs og rejse til andre turist pletter. Hvis det er muligt, booke dit fly og indkvartering uger eller måneder før for at få luftfartsselskaberne rabatter og promotions.
  • Kontakt en daytona Europa repræsentant. Han kan hjælpe dig med din rejseplan bekymringer. Ring til ham på (386) 947-6800. Operationelle timer for billet anmodninger og oplysninger er fra 09:00 indtil 07:00 hver dag, undtagen juledag, når den er lukket for hele dagen. Ticket valg spænder fra årlige gennemløb til individuel dag passerer. Efter køb af en billet, skal du sikre, at du får din bekræftelse nummer fra repræsentanten. Hold bekræftelse nummer. Din billet og købsbekræftelse kan blive sendt til dig.
  • Besøg Auto Racing museets levende legender. Det er placeret på Sunshine Park Mall. Mall er et af de bedste steder at shoppe og spise i South Daytona. Tour tilbud og offentlig transport er store rejse valg for turister, der ønsker at besøge den legendariske museum. Også opdage og lære alt om stock car racing historie. Få de oplysninger, du ønsker fra museets historiske udstillinger.
  • Legenden om NASCAR. Sportsbegivenheden har navne for mange legender som Donnie Allison, Red Byron, Bobby Allison, David Pearson, Neil Bonnett, Jamyes Hylton, Buddy Baker, Harry Grant, og Net Jarrett. Besøg NASCAR hjemmeside for data som nyheder, videoer, chaufførernes oplysninger og deres placeringer og tidsplaner. Du kan tilmelding på hjemmesiden for at få gratis nyhedsbreve, rabatter og promotions.
  • Legenden om daytona. Byen har masser af historiske racing steder på stranden og over byen. Brug kort for at få oplysninger om de historiske steder. Du kan også få kortene fra museet.
  • Kontroller hal inductee s udstilling. Der kan du lære mere information om de mennesker, der har medvirket til at skabe stock car racing mere spændende. Ansigterne på historiske folk der gjort NASCAR en berømt sportsbegivenhed vises på galleriet. Besøg museet på mandag til lørdag, hver fra 10:00 til 17:00. Udstillingerne er gratis for offentlig visning.
  • Besøg bilvæddeløb mindesmærke levende legender 'mur af berømmelse. Pionererne inden for bilspil er featured på indskrevne mursten. Walk of Fame er åben i morgen til aften. Det ligger i nærheden af ​​auto-racing museum. Adressen er 1050 South Atlantic Avenue. Besøg deres hjemmeside for mere information.


Sådan besøge daytona s stock car racing hall of fame. Besøg auto racing museets levende legender.
Sådan besøge daytona s stock car racing hall of fame. Besøg auto racing museets levende legender.

Daytona Europa er et must-see for racere og fans. Dokumentere begivenheden med foto stills og video footages uanset om det er din første gang der eller ej.