O2s

Sådan besøge cyprus på cykel

Cypern er en kæmpe ø mellem Tyrkiet og Grækenland

Cypern er en kæmpe ø mellem Tyrkiet og Grækenland. Øen er fredfyldte og panoramiske, hvilket gør det en passende cykel site. Det er tilrådeligt at tage en cykeltur fra april til oktober, fordi vejret er solrigt og perfekt til cykelture. Ride på asfalterede veje eller ru stier i skove og bjerge. Stier har forskellige længder og sværhedsgrader. Vælg et spor, der passer til dine evner. Du kan også undersøge dem for ekstrem eventyr. Hvis dette lyder som din kop te, læse nedenstående retningslinjer for tips om hvordan man bedst får mest ud af dine cykelture rundt Cypern:

Sådan besøge cyprus på cykel. Kontroller tilstanden af cyklen.
Sådan besøge cyprus på cykel. Kontroller tilstanden af cyklen.

  • Besøg Cypern ferie guide til få listen over cykelstier. Vælg mellem 39 cykelstier, der har forskellige længder og sværhedsgrader. Begynd med den letteste vej og gradvist opbygge en rytme. Klik på navnet på din foretrukne trail at se terrænet detaljer og cyklen type, der passer, at trail. Hjemmesiden har også links til indkvartering og booking flyvninger.
  • Kontroller tilstanden af cyklen. Efter bestemmelse af rette cykel til stien, alle de dele af cyklen som du skal bruge kontrollere. Din cykel skal være i tiptop stand en uge før turen. Selv hvis du vil leje en cykel, skal du kontrollere dens tilstand før du rejser.
  • Besøg Villas 4 ferie online site . Fra denne site kan du finde forskellige cykling pakker. Vælg en pakke, der beskæftiger sig med racercykler, mountainbikes, og familie ture. Cykling guider er tilgængelige online for at tjene som din cykling følgesvend. De dobbelt så turistguider og på samme tid, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning just in case noget uønsket sker for dig, mens du er på sporet. Den Tochni kort og cykel center placering kan også findes på hjemmesiden.
  • Få en liste over aktiviteter, som du kan gøre i Cypern. Indarbejd museumsbesøg og sportsaktiviteter som fiskeri, golf og ridning til din rejse. Der er også sundheds-og massage kurbade, der kan afhjælpe rejse stress og træthed. Cypern er også et foretrukket mødested valg for retreats og workshops, fordi der er masser af mødelokaler til rådighed der. Du kan nemt blande fornøjelse med forretning i Cypern. Også, glem ikke at besøge Tochni Tavern. De tjener traditionelle autentiske cypriotiske retter.
  • Lej en villa eller en lejlighed i Cypern. Dette er perfekt, hvis du planlægger et forlænget ophold. Tjek priser online for at foregribe udgifter. Denne type data kan også tilgås via Villas 4 Holidays hjemmeside. Sammenlign tilbud før du bekræfter en reservation. For reservationer, kan du ringe, faxe eller e-mail. Ring dine foretrukne hotel uger eller måneder før for at sikre en slot.
  • Book din flyrejse tidligt, hvis du vil rejse med fly. Gør dette til at få rabatter og promotions fra flyselskaberne. For yderligere at spare på omkostningerne, kan du også leje en cykel som din middel til at komme omkring det sted, i stedet for ofte ridning førerhuse.


Det er sikkert

Det er sikkert, at du vil gøre mange stop, som du ride langs. Der er mange butikker langs den måde, at sælge souvenir poster af forskellig art. Køb én for dig selv og for din elsker dem.