O2s

Sådan besøge Bighorn Canyon National rekreativt område

Forvent at se mere og gøre mere i Bighorn Canyon National Recreation Area i betragtning af at det er en af ​​de mest populære nationalparker. The Bighorn Canyon, som hvad de fleste mennesker kalder det, tilbyder forskellige udendørs aktiviteter som sejlsport, cykling, og camping. Det giver også mange smukke steder at se og historiske steder at besøge. Det er ikke hver dag, at du kan have en tur til en nationalpark som denne. Så sørg for, at dit ophold vil være værd at din tid og penge ved at følge nedenstående tips:

  • Kontroller åbningstider og årstider. Typisk det rekreative område er åbent fra 08:00 til 17:00, og de ​​er ikke opererer under præsidentens Day, Martin Luther King Day, New Years Day, juledag, og Thanksgiving Day. De åbningstider og datoer kan variere, så det er bedst at ringe 307-548-5406, den Bighorn Canyon Visitor Center eller besøge deres hjemmeside .
  • Planlæg hvordan man kommer dertil. Det er bedst, at du kører til området, fordi der er ingen offentlig transport til rådighed der. Der er kørselsvejledning til rådighed for både Nord District og South District. Du kan også tage et fly til Logan International Airport, der ligger i Billings, Montana. Og så kan du tage et privat fly derfra. Flyet er dyrere, men det sikker på vil være en mere behagelig tur til rekreativt område. Download og udskriv dette område kort til at give dig vejledning i, hvordan man kommer til rekreation bruger hovedvejene.
  • Plan for dit ophold. Du vil være tættere på naturen, hvis du vil gå camping i en af de campingpladser i området. Vælg mellem Afterbay Campground, Black Canyon Campground, Horseshoe Bend Campground, Trail Creek Campground, og Medicine Creek Campground. Gå så tidligt som muligt på disse campingpladser, fordi de er på en første-mølle-mølle princippet. Ingen forbehold er tilladt. Hvis det er tilfældet, så du kan bo i et af indgivelse af huse i området eller i nærheden af ​​det. Her er listen over tilgængelige indgivelse af huse og nogle nødvendige oplysninger. Du kan også vælge at bo i området kun for en dag, og derefter gå hjem om aftenen.
  • Forbered besøget. Få alt klar, før du går til Bighorn Canyon. Download Park kortet , Boat kort , og Area kort og udskrive en kopi. De vil være nyttigt, når man rejser rundt i området. Bær også den mest behagelige tøj til at gå rundt. Ankelskade er almindelig i Bighorn Canyon rejsende. Så meget som muligt, slid ordentlig vandrestøvler eller i det mindste et par sko med fremragende ankelstøtte. Bær solbriller, solcreme lotion, og hat. Drik masser af vand og bringe en flaske vand for at undgå symptomer på dehydrering. Vær opmærksom også af de gebyrer, der kan kontrolleres her . Indgang til køretøjer for en dag er 5€, mens årlige gebyr er 25€. Kommercielle ture er tilgængelige og prisen afhænger af antallet af passagerer.
  • Gør påmindelser når de er på området. Må ikke fodre dyrene rundt som menneskelige fødevarer kan være skadeligt for dem. Dyr kan bide dig også, som kunne overføre sygdomme. Undgå at gå på cliff kanter, smuldrende sten, og løs jord. Må ikke kaste med sten eller noget ind på canyon, som der er bådejere, der kan komme til skade.


Bighorn Canyon National Recreation Area er et stort sted

Sådan besøge bighorn canyon national rekreativt område. Kontroller åbningstider og årstider.
Sådan besøge bighorn canyon national rekreativt område. Kontroller åbningstider og årstider.

Bighorn Canyon National Recreation Area er et stort sted. Sørg for at du har en mobiltelefon eller enhver kommunikation gadget, som du kan bruge til at kontakte områdets personale. Ophold sikker i løbet af dit besøg, og du vil have det sjovt.