O2s

Sådan beslutter at gå skaldet

Hårtab er arveligt

Hårtab er arvelig. Hvis din bedstefar er skaldet, chancer er du vil gå skaldet også. Andre gange skaldethed vil springe en generation og vises i den næste. Skaldethed kan også være forårsaget af andre faktorer såsom sygdom, hudlidelser og infektioner, hormonelle mangel. Nogle lægemidler kan også forårsage skaldethed. Et par år tilbage, mænd med tyndt hår, og dem, der er begyndt at have skaldede pletter er meget følsomme om deres hår tilstand og gå meget langt for at skjule deres skaldethed ved iført toupéer, vokser deres hår langt og ændre deres frisure til at dække den skaldede plastre, der hår implantater eller iført hatte hele tiden. I dag er flere mænd får deres hoved barberet snarere end viser, at de går skaldet eller har tyndt hår. Det kan være en stor beslutning at gå skaldet. Overvej nedenstående tips til at hjælpe dig med at beslutte, om at gå skaldet er det rigtige for dig.

Sådan beslutter at gå skaldet. Rådføre sig med en hudlæge, hvis du har hudlidelse, der forårsager hår til at falde ud.
Sådan beslutter at gå skaldet. Rådføre sig med en hudlæge, hvis du har hudlidelse, der forårsager hår til at falde ud.

  1. Hvis du altid er på farten og bruge tid til at style dit tyndere hår er for tidskrævende til hverdagsbrug hår pleje, går skaldet er en god mulighed.
  2. Rådføre sig med en hudlæge, hvis du har hudlidelse, der forårsager hår til at falde ud. Skaldethed kan være midlertidig, og håret vil vokse tilbage raske efter behandling. Den hudlæge vil være i stand til at vurdere tilstand og rådgive dig efter en grundig analyse.
  3. Kig efter en trichologist og få ham til at kontrollere dit hår tilstand. En trichologist er en læge, hvis specialisering er om hårtab, såsom hår knækker, hovedbund betingelser, og alle former for skaldethed og alopeci. Hvis problemet er irreversibel, kan barbering dit hår og gå skaldet være et bedre valg.
  4. Overvej formen på dit hoved, før du foretager beslutningen om at barbere dit hoved. En afrundet hoved vil se bedre selv uden hår. En misdannet og fladt hoved eller anden måde vil ikke se alt for godt uden hår. Tag et kig på nogle frisurer, der vil hjælpe skjule skaldede pletter eller udtynding hår.
  5. Tal med dine venner, familie og andre væsentlige. De kan ikke lide tanken om du går skaldet og foretrækker, at du har nogle hår end ingen hår overhovedet. Nogle kvinder tror, ​​at en barberet hoved ser ganske sexet.
  6. Overvej alle de fordele, du får, når du barbere dit hoved. Du vil spare på shampoo og andre hår plejeprodukter. Du vil også spare på klipninger og være fri fra skæl. Overvej også ulemperne ved at være skaldet. Du vil bruge mere på barberskum. Du er nødt til at beskytte din hovedbund, når du er ude i solen, da det vil få let solskoldet. Du også give myg flere områder til at bide. Du vil føle kulden nemt. Du er også nødt til at barbere dit hoved oftere, hvis dit hår vokser hurtigt.
  7. Tjek din hårgrænse. Hvis det fortsætter med at aftage hurtigt, dit tab mere hår end hvad der er normalt, hvilket er omkring halvtreds tråde om dagen, og du har brugt alle de nødvendige behandlinger og forebyggende foranstaltninger for at forhindre hårtab, og der synes at være nogen effekt, overveje at gå skaldet som bedste alternativ.

Afveje fordele og ulemper, før du foretager beslutningen om at gå skaldet. Når du har taget beslutningen så bære en skaldet hoved med selvsikkerhed.