O2s

Sådan beskytter du dine fødder, mens du kører

Løb har fået ganske populære i de sidste par år. Det er fantastisk cardio, kan du få en masse frisk luft, møde nye mennesker, og det er ikke en kontakt sport, så der er mindre chance for at skade dig selv.

Den ene afgørende for jogging er dine fødder, derfor bør du ikke sky nogen udgift i beskyttelsen af ​​dine fødder, hvis du ønsker at nyde et langt og frugtbart kørende regime.

Følg nedenstående retningslinjer for at mindske slitage på dine fødder, så du kan køre så længe du er i stand.

  • Korrekt terræn. Det første skridt er at undgå at løbe på beton eller en hård overflade som blacktop eller asfalt. Disse hårde overflader er benhårdt på vores fødder og er ofte en af ​​årsagerne til skader. Prøv at køre på naturlige veje eller på græs, er der mindre indflydelse på dine fødder, når du kører på naturlige veje. Også virkningen rejser op dine ben og påvirker dine ankler, knæ, hofter og nederste del af ryggen. Kører på beton eller hårde overflader kan forårsage skader på de kropsdele så godt.
  • Korrekt udstyr. Korrekt beskyttelse begynder med den rette gear. Du skal bruge den rigtige slags løbesko for at sikre, at du kører optimalt og ikke gør skade på din krop. En masse af løbesko på markedet har patenterede teknologier til at beskytte dine fødder, men det betyder ikke, at du kan vælge et par ud forgodtbefindende. Har dine fødder tjekket ud af en ortopæd eller en løbetræner, så de kan hjælpe dig med at udvælge et par, der passer til din løbestil og dine fødder.
  • Sock det til dem. Bær altid atletisk bomuld sokker, når du kører. Dette er ikke blot bidrage til at mindske virkningerne på dine fødder, men også holder dig fra at få vabler og holder indersiden af ​​skoen hygiejnisk og ren. Det er vigtigt, at du ikke har huller i dine sokker så ændre dem så ofte som nødvendigt.
  • . Arbejd din vej op langsomt når de starter ud, bør du ikke straks gå til den længste løb, din krop har brug for langsomt tilpasse sig den nye øvelse rutine. Du er nødt til at bryde i din krop til den slags kører du ønsker at gøre ved langsomt at opbygge udholdenhed og en løbehastighed. Start med hurtig gang og derefter bevæge sig op til walking halvdelen af ​​afstanden. Når du føler din krop bliver stærkere og mere vant til den kørende regime, det er tid til at udfordre dig selv til at gå hurtigere og længere.
  • Suppleant kører dage. Det er en dårlig idé at køre hver dag, fordi din krop ikke får chancen for at komme sig efter anstrengende kørsler. Prøv at køre på alternative dage, så din krop får en dag til at komme sig fra enhver smerter du fik fra den foregående dags løb.


Sådan beskytter du dine fødder, mens du kører. . arbejd din vej op langsomt.
Sådan beskytter du dine fødder, mens du kører. . arbejd din vej op langsomt.

Når man tager sig af dine fødder, du kan køre længere og hurtigere uden frygt for at skade dig selv. Den bedste del af at holde dine fødder sikkert under kørsler er, at du vil have en længere periode med motion for at holde dig egnet til livet.