O2s

Sådan beskytter du din hals i paintball

Store mænd græder ikke

Store mænd græder ikke. Hvis du tror, ​​at så har du ikke taget et hit direkte på halsen med en paint ball. Hastigheden af ​​en paintball er i de minimale 250 fod i sekundet til et maksimum på 350 meter per sekund. Det er derfor, det gør så godt og så dårlig, at det kan udgøre en meget reel fare for en person, der stort set forlader hans hals ubeskyttet. Hvis du er ved at gå i gang med en paintball eventyr, bedes agt dette råd: beskytte din hals. Du kan blive tilråb fra at bære dette på banen, men sikkerheden vil overtrumfe skam. Mellemtiden, her er måder at beskytte din hals fra smertefulde svier og welts.

Sådan beskytter du din hals i paintball. Køb beskyttelsesudstyr, der dækker dit ansigt og hals.
Sådan beskytter du din hals i paintball. Køb beskyttelsesudstyr, der dækker dit ansigt og hals.

  • Køb beskyttelsesudstyr, der dækker dit ansigt og hals. Det er ikke nok at købe beskyttelsesudstyr til dit ansigt alene. Nu, at du er klar over, hvor hurtigt det sucker kan gå, er du nødt til at sørge for, at din hals også får fuld dækning ellers lider under de smertefulde konsekvenser.
  • Vælg en hals gear lavet af neopren. Dette er en indbygget polstring, der kan afbøde virkningerne af en paintball kommer på dig på utrolig hastighed.
  • Købe en separat hals beskytter. Hvis du ikke kan finde en beskytter, der går ud over hagen, har du nu til at omfatte en særskilt køb for en hals beskytter. Tænk på dette separat køb som en positiv køb på grund i tilfælde af beskyttelsesudstyr til dit ansigt ved et uheld kommer fortrydes, har du stadig din nakke beskyttelse sikkert på plads.
  • Dæk din hals med en bred lommetørklæde. Køb et lommetørklæde, som du kan bære som en bandana. Det er den type, der ville være perfekt overdækning din hals, hvis du ikke kan lide iført noget voluminøse eller nakke-skinne kigge rundt om halsen. I stedet for at placere bandana den måde Brett Michaels gør, kan du bruge det til at dække din hals, mens du spiller paintball.
  • Hold din hage gemt under nakken. Du er nødt til at holde dit hoved ned alligevel, så du ikke bliver set, mens du bevæger dig ind på dine modstandere, kan lige så godt ansætte denne holdning til at beskytte din hals.
  • Afslut gummi-necking dine modstandere. Ikke blot er dette er en tøsedreng træk, men det vil også give dine modstandere et klart skud på dig. Det skud kunne meget vel ramme dig holdent på halsen.
  • Må ikke bære farverige hals beskyttelse. Må ikke købe hals beskyttelse i neonfarver. Dette vil tiltrække opmærksomhed, og du vil tage hits på halsen, kan du regne med det!


Bortset fra at sikre

Bortset fra at sikre, at din hals er beskyttet mod at blive ramt, også er du nødt til at tage de nødvendige forholdsregler for dit hoved, ansigt, arme, ben og skinneben. Husk, at der gentagne gange ramt i udsatte områder af din krop vil tage sit præg i det lange løb. Du ønsker at nyde paintball som en rekreativ sport, men den sidste ting du ønsker, er en alvorlig skade, som er et resultat af den akkumulerende skade fra sporten. At welt kan føre til noget livstruende, hvis du ikke tager forholdsregler alvorligt. Vær sikker!