O2s

Sådan behandler tørt, skadet hår

De fleste kvinder tager flittige pleje af deres hår, da det er relevant at blive vist smukt baseret på samfundets normer. Men nogle gange kan den såkaldte flittige pleje gå overbord og kan misfortolkes gennem overforbrug af hårprodukter og behandlinger. For eksempel kan farve dit hår for meget, ved hjælp af en elektrisk hår fladjern, shampoo og conditioner uophørligt og lignende forårsage engang så smukke hår til at blive tør og skadet. Når dette sker, kan du se kvinder strømmer ud til forskellige saloner for at få problemet udbedret, da det kan være ganske pinligt for en kvinde at sporten pjusket, frizzled, og ødelagt hår. Hvad de ikke ved er, at de rent faktisk kan behandle beskadiget hår gennem fælles fornuft praksis. Her er nogle tips.

Sådan behandler tørt, skadet hår. Sig nej til hyppig vask.
Sådan behandler tørt, skadet hår. Sig nej til hyppig vask.

  • Sig nej til hyppig vask. Tørt hår er ofte forbundet med det faktum, at ikke nok naturlige olier er produceret af håret til at holde den fugtig og forynget. Det meste af tiden, er dette forværres af den konstante vask af håret. Teknisk, når du har tørt hår, bør du straks afstå fra vask af den grund, at dit hår har brug for at komme til hægterne. Der er behov for mere tid til at producere mere af det naturlige olie. Nu, hvis du holder vaske det, vil enhver producerede olie sandsynligvis vaskes væk så godt forlade dit hår tørre igen. På dette notat, hvis du har tørt hår give dit hår en pause og lad det forynge sig naturligt.
  • Sig nej til føntørring. Okay, for de fleste kvinder, føntørring deres hår efter et brusebad er afgørende i grooming. Tja, hvis tørt hår er ramt, ved, at føntørre dit hår vil kun gøre tingene værre. Igen, du har brug for at give dit hår en pause, nok tid til at helbrede. Derfor er det vigtigt, at du afskedige føntørring et stykke tid indtil dit hår fylder sin glans, fugt og glans.
  • Skift din shampoo. Shampooen du brugte før kan have været beregnet til en anden type eller tilstand af hår. Når du har tørt hår, bliver du nødt til at skifte til en shampoo, der er venlig over for tørt hår, en, der vil fremskynde rekreation processen. Hvis du har pengene til det, overveje at skifte til økologisk shampoo, da dette vil være væsentligt bedre for helingsprocessen. Desuden afstå fra indsæbning hver dag. Shampoo normalt lade håret tørre. Hvis du har tørt hår, skifte til et 3 dages shampoo interval. Desuden skal du sørge for at anvende balsam efter hver vask at fugter håret og hovedbunden så godt.
  • Skjule fra solen. Dette er en anden must-do. Solen er en af ​​de førende årsager til tørt hår. Konstant udsættelse for dens skadelige stråler kan forlade dit hår tørt og beskadiget. For at hjælpe helingsprocessen, så sørg for at begrænse dit hår eksponering for solen.
  • Skift til en sund kost. Mere vand, mere frugt, flere grøntsager kombineret med en sund dosis af vitaminer og mineraler vil bidrage væsentligt til at omdanne din tørt og ødelagt hår i en fabelagtig hoved med silkebløde låse.


Der er mange andre muligheder, som du kan gøre, såsom hovedbund massage for at stimulere olieproduktion, varm olie behandlinger, og konsultere en hudlæge. Bortset fra det, kan du ønsker at holde sig væk fra alle de andre mode-baserede styling metoder såsom hår farve eller farvning glatning og perming, indtil dit hår går tilbage til sin naturlige og forunderlige skønhed.