O2s

Sådan at uddanne sig til svømning

Svømning er en stor sport

Svømning er en stor sport, som du kan nyde i. Som en type af lav-impact motion, svømning er ikke kun let at lære, men kan også være meget gavnligt. Det er også en fantastisk måde at holde sig i form, og hjælper med at forbedre din vejrtrækning og lungefunktion. Endnu vigtigere, svømning hjælper også redde liv.

Er du interesseret i at træne

Er du interesseret i at træne? Eller ønsker du at uddanne en person og gøre ham eller hende en bedre svømmer? Hvis ja, så læs videre for at finde ud af hvordan.

  • Stræk dine muskler. Svømning kan beskatte. Det er fordi svømning er en aktivitet, der kræver hele din krop til at udøve energi. Undgå kramper og andre muskelsmerter ved at strække før du svømmer. Start med at være aktiv, selv når du ikke er i vandet. Kør eller jogge rundt i kvarteret mindst 4 dage før du svømme sørge for, at dine muskler er korrekt spændt. Du kan også gøre andre skånsomme gulvøvelser at hjælpe tone din øvre og nedre kropsdele.
  • Øv vejrtrækning. Åndedrætsøvelser vil hjælpe dig med at forbedre din lunge magt. Den enkle handling indånding og udånding gennem næsen er nok. Denne måde, vil du ikke opleve åndenød, når du får i vandet.
  • Lær slagtilfælde. Når du har styr din pre-svømning træning, kan du nu teste farvande og gå til en svømmetur. Start langsomt og svømme kun på dit eget tempo. Forsøg ikke at svømme en omgang på den første dag, hvis du føler, at du endnu ikke er klar til det. Lær forskellige streger og noterer, hvilke af dem du skal forbedre på. Fokus på dine ben og arme. Lær den rigtige måde at trække vejret, så du ikke udmatter og udmatte dig selv. Husk at have den perfekte timing er nøglen så ikke være utålmodig, når du ikke får det direkte på din første prøve.
  • Opret en træning. Når du er blevet fortrolig med vandet og dine muskler leddene er blevet brugt til træning, skal du oprette en rutine, som du kan følge og bygge det omkring din tidsplan. Det er bedst at træne på dage, hvor du ikke er stressede til at balancere dit liv ud. Du kan også bede en ven eller et familiemedlem til at træne med dig, så du stadig kan bevare dit sociale liv på samme tid. Du skal også ændre træning hver anden uge for at forhindre kedsomhed.
  • Ændring af livsstil. Sørg for, at du er på dit bedste fysisk og mentalt, når træning til svømning. For dette, pas godt på dig selv og se, hvad du spiser. At have en afbalanceret måltid er ideel og drikke kosttilskud så godt. Hvis du ryger, nu er det bedste tidspunkt til at slutte. Også holde alkoholforbruget i moderat. Få nok søvn. Husk, at ordentlig disciplin er, hvad det kræver at blive en god svømmer, så sørg for at tage det så seriøst som muligt.


Tillykke til det hårde arbejde

Sådan at uddanne sig til svømning. Svømning er en stor sport.
Sådan at uddanne sig til svømning. Svømning er en stor sport.

Tillykke til det hårde arbejde! Mastering de rigtige teknikker og tilpasning til sunde vaner kan være svært fra starten, men når du lærer at få hænge af det, vil der ikke være nogen tvivl om, at en stor svømmer ligger i dig. Held og lykke!