O2s

Sådan at uddanne sig til fodbold hastighed udholdenhed

Udover færdigheder, er hastighed udholdenhed vigtigt i fodbold, fordi sporten er tempofyldt og fysisk krævende. Det vil også være svært for dig at udvikle fodbold færdigheder, hvis du ikke har en højhastigheds modstand. Nedenfor er vejledninger om, hvordan man uddanne sig til fodbold hastighed udholdenhed:

Sådan at uddanne sig til fodbold hastighed udholdenhed. Udfør dynamisk warm-up før træning.
Sådan at uddanne sig til fodbold hastighed udholdenhed. Udfør dynamisk warm-up før træning.

  • Udfør dynamisk warm-up før træning. Dette er den bedste metode til at forberede din krop. Den dynamiske warm-up skal omfatte fart og bevægelse med de andre spillere. Bemærk også, at jogging let, før du udfører 10 til 15 minutter fra ubevægelig strækning er skadeligt for din hastighed og styrke. Det kan også medføre, at du skader. Prøv i stedet den dynamiske warm-up efter jogging at hæve din kropstemperatur og få dit blod flyder bedre gennem musklerne. Jo bedre blodgennemstrømning vil give dig mere ilt. Den dynamiske warm-up er en serie af bevægelser fra skipping, vride, hurtig start, skæring og så videre. Disse øvelser vil give dig mere udholdenhed.
  • Udfør kontinuerlig og langsom jogging for aerobe udholdenhed. Det er fint at udføre jogging i de første fem til 10 minutter af træningen. Bemærk dog, at det ikke vil øge din aerobe evner. I stedet bruger tid på interval træning / løb, fordi det er den bedste måde at øge din aerobe evner som fodboldspiller. Du skal skifte korte sæt sprint og intense løb med at gå eller jogge, så dine muskler ikke vil opleve meget stress. Intern uddannelse simulerer spillet rugby selv. Spil med en bold som du kører for at simulere fodbold. Gør dette vil give dig en bedre indstilling til at øge din begejstring, mens træning.
  • Øv hastighed arbejde og sprint i at udføre forskellige øvelser. Udfør så mange øvelser og øvelser så meget som du kan. Brug relæer og racer med andre spillere for at gøre dig selv og dine holdkammerater mere konkurrencedygtige. Brug bolden i gennemførelsen af ​​disse øvelser. Har en række på 10 til 30 yards for at simulere en fodboldbane.
  • Overvåge træthed. Du skal have hurtig genopretning periode, især hvis form og hastighed er de bekymringer. Hvis udholdenhed og hurtighed er de bekymringer, så mindske din restitutionsperiode mellem spurterne og har mere antallet af gentagelser. Du har en høj udholdenhed, hvis du kan udføre flere sprints hvis du allerede er træthed. Brug forhindringer som poler, kegler, og forhindringer og bruge dem i multi-retninger.
  • Udfør korrekt rækkefølge af øvelser i din træning. En forkert rækkefølge af øvelser kan mindske uddannelse effektivitet, øge risikoen for personskader, og det vil forstyrre kompetenceudvikling. Begynd træningen med en ordentlig dynamisk warm-up før den udvikler sig til koordinering og agility sessioner.
  • Øv at tage ordentlig hydrering. Den måde, du drikker, og hvad du drikker før og efter en kamp kan påvirke din modstand. Sørg for, at du er i fuld tank før en kamp. Der skal være 15 til 20 minutter intervaller i påfyldning under træning for en fortsat hydrering. Holde dig hydreret vil mindske muskelsmerter, og det vil forberede din krop til den næste træningsdag. Du kan få fordelene af disse vaner som sæsonen bliver hårdere og længere.


Du skal også have seks til otte uger af motion program til at bygge din aerobe evne. Glem ikke at konsultere en læge, før træning for udholdenhed. Du skal også have en sund ernæring, fordi hvad du spiser før og efter kampen kan påvirke din udholdenhed som en fodboldspiller. Glem ikke at tilføje et passende nedkøling i din træning regime.