O2s

Sådan at uddanne sig til en 5 - k run

En 5-K run er en form for sport

En 5-K run er en form for sport, hvor du kommer til tiden køre i 5 kilometer eller 3,1 miles. Det lyder måske svært, men det er faktisk en af ​​de bedste muligheder for alle første gang løbere. Men det er meget vigtigt, at du er korrekt prepped op for denne udfordrende maraton. Du skal være disciplineret, engageret og fokuseret på målet. Der er en masse ting at overveje, at ændre din kost til at have en streng daglig rutine, som kan forbedre din livsstil. Læs videre for at lære mere om hvordan man kan træne for en 5-K løb.

Sådan at uddanne sig til en 5 - k run. Få en komplet lægeundersøgelse.
Sådan at uddanne sig til en 5 - k run. Få en komplet lægeundersøgelse.

 • Få en komplet lægeundersøgelse. Inden du begynder at køre din vej til glemsel, er det afgørende, at du har en komplet fysisk undersøgelse med en certificeret hospital eller læge. Denne måde, vil du nemt vide, om din krop er egnet til denne form for anstrengende aktivitet.
 • Rådfør dig med din læge. Kan din krop håndtere stress? Det er det spørgsmål, som du har brug for at spørge din læge. Bring resultaterne fra din lægeundersøgelse og få din læge grundigt tjek det og se om du kan håndtere denne type kørsel. Du skal være helt rask, ingen dvælende sygdomme og lignende for at kvalificere sig.
 • Forbered din krop. Så snart din læge bekræftet, at din krop er helt i stand til at denne type af maraton, er det nu tid til at give dig selv en tilpasningsperiode. Eventuelle pludselige ændringer fra din daglige rutine (såsom din spise og sove vaner) kan være farligt for dit helbred, så sørg for at ændre din tidsplan ved gradvist at anvende det næste skridt.
 • De syv-dages tidsplan.
  • Mandag og fredag. Hviledag. Dette vil være din krop er tid til at komme sig fra en uge af anstrengende aktivitet.
  • Tirsdag, torsdag og lørdag. Varm op ved at strække dine ben, arme, fødder og hals i femten minutter. Indstil en vis afstand, som du tror, ​​du kan udrette og starte det med en komfortabel jog. Altid give din krop en chance for at køle ned ved dybt indånding og udånding, mens stretching igen.
  • Onsdag. Dette er, når du gør alle andre typer af aktiviteter, som du foretrækker ligesom cykling eller svømning. Du bør gøre dette i mindst 30 minutter. Men hvis du føler virkelig træt, skal du ikke tøve med at tage resten af ​​dagen fri.
  • Søndag. En aktiv hviledag. Det betyder, at du hvile dine muskler ved at flytte dine muskler let gennem en rask gåtur eller cykel.

Det er de meget vigtige ting

Det er de meget vigtige ting, du behøver at vide, når uddannelsen for en 5-K marathon. Det er afgørende, at du omhyggeligt og ubønhørligt følge disse trin, indtil din krop er fuldt justeret. Dette er også en forebyggende foranstaltning for at sikre, at denne kørsel ikke vil være farligt for dit helbred. Det kan være svært i starten, men ved slutningen af ​​uddannelsen, vil du blive overrasket og glad med resultater! Dette program kan give dig en vis sund glød. Nu, hvad venter du på? Begynd at følge disse effektive skridt, og før du ved af det, vil du være klar til næste 5K køre på ingen tid! Held og lykke og have det sjovt.