O2s

Sådan at tilslutte sig en roller derby hold

Roller derby er en af ​​de mange sportsgrene opfundet af europæerne

Roller derby er en af ​​de mange sportsgrene opfundet af europæerne. Spillet spilles af en dannelse af rulleskøjteløb teams omkring en oval bane. Mindst to hold konkurrerer med hinanden. For at score point i roller derby, en jammer eller dommeren i spillet bestemmer, hvilken af ​​holdet har flere medlemslande omgange omkring oval. Spillet blev populær omkring 1900-tallet. Deltagelse i et roller derby hold kan ikke være så hårdt, som du måske tror. Du skal bare nødt til at have fysiske og mentale forberedelser til dette.

Hvis du ønsker at deltage i et roller derby hold, kan du følge disse trin:

Sådan at tilslutte sig en roller derby hold. Gør dig bekendt med reglerne i spillet.
Sådan at tilslutte sig en roller derby hold. Gør dig bekendt med reglerne i spillet.

  • Gør dig bekendt med reglerne i spillet. Dette er nyttigt, hvis du er seriøs i at deltage i en rulle derby team. Ved at kende reglerne i spillet, vil du være garanteret at nyde spillet og have det sjovt samtidig at overholde reglerne og ikke gør nogen lovovertrædelse, der kan tage dit hold ned.
  • Forbered dig ved at arbejde ud hver dag. Dette vil forbedre din udholdenhed, så du kan modstå alle udfordringer, som spillet byder på. Arbejde ud vil også forberede dig til nogen omstændigheder, der har brug udholdenhed.
  • Master rulleskøjteløb. Medlemmer af en roller derby hold bør alle mestre kunsten at rullens skating, så alle kan koncentrere sig om spillet.
  • Kig efter roller derby hold i dit område. Du kan søge online for dette, eller hvis du kender nogen, der er medlem af et team, kan du tale med dem og bede dem relevant information om holdet.
  • Vælg det hold, som du ønsker at være i. Du skal kende dine prioriteter. Gør baggrundstjek om det hold, som du har set sig varm på, og beslutte, om du virkelig ønsker at slutte sig til holdet. Kom selv tilknyttet et team betyder, at du gør holdet en del af din personlighed som et individ. Med dette, skal du være forsigtig med de overbevisninger, som du putter dig selv ind.
  • Find kontaktpersoner i din valgte hold. Tal med et medlem af holdet eller en coach, så du vil vide, hvordan du tilmelder dig for holdet. Nogle trænere kræver, at du gennemgår en screening eller en Prøve for dem at måle dine evner som spiller af spillet. Må ikke være nervøs, hvis du nogensinde har brug for at gennemgå en række screeninger. Vær sikker om dig selv, fordi du allerede forberedt for dette, og du har arbejdet virkelig hårdt for dette.
  • Husk, at du har tilmeldt dig en play team. Med dette, så glem ikke at nyde de spil. Husk, at du tiltrådte roller derby hold til at nyde at spille spillet.
  • Få venner med dit team. Et godt team ikke kun have medlemmer, men venner, der har god binding med hinanden. Behandl de andre medlemmer af holdet som dine nære venner, så du vil have gode teamdynamik.


Hvis du vælger at være i et team, men holdet er allerede fuld, ikke blive frustreret, bør der være masser af roller derby hold, som du kan vælge fra bortset fra en, som du har valgt.