O2s

Sådan at tilslutte sig en boremaskine hold

Bor hold har forskellige slags

Bor hold har forskellige slags. Der er boret hold, der er til militær træning eller dansetræning. Der er også hold, der gør henrettelser af rutiner, der bærer flag eller pom-poms såsom cheer dans bore teams. Der er bore teams, hvis medlemmer udfører på toppen af ​​bevægelige objekter, såsom hest, motorcykel, osv. Bor hold til militær fokuserer på at udføre rutiner, der er baseret på militær eksercits. Militære bore hold normalt praktiserer at perfektionere deres færdigheder i at gøre deres øvelser og derefter konkurrere mod andre militære bore teams.

Sådan at tilslutte sig en boremaskine hold. Arbejde ud at forberede deres medlemsskab.
Sådan at tilslutte sig en boremaskine hold. Arbejde ud at forberede deres medlemsskab.

Der er trin i for at du kan med held deltage i en boremaskine team:

  • Forbered. Du skal forberede os grundigt, hvis du ønsker at deltage i en boremaskine team. Gør dig bekendt med de fælles regler og forskrifter, der er involveret i bore teams. Fysisk vurdere dig selv, hvis du kan deltage i en boremaskine hold, så du kan måle dine grænser.
  • Arbejde ud at forberede deres medlemsskab. Du er nødt til at arbejde ud ofte for at blive klar fysisk til boret. Du kan gøre dette alene eller sammen med en træner til at hjælpe dig uanset hvor du er komfortabel. En af de vigtigste ting som forberedelse til et bor team arbejder ud.
  • Få en coach. Du kan finde en coach ved at se på pensionerede bore teammedlemmer, som er villige til at arbejde som trænere. Du vil få brug for eksperter på området til at coache og give dig råd før tiltrædelsen af ​​boret team.
  • Øv bore bevæger sig. Du kan lave din egen koreografi for kreativitet, men ikke gør det for meget. Bare holde det simpelt og inden for grænserne af de regler og forskrifter.
  • Undersøgelse relaterede bore bevæger sig. Du kan forbedre dine oplevelser ved at gøre forskellige dansetrin, der er relateret til bore træk. Dommerne kan blive imponeret, når du har en mangfoldig erfaring i forskellige dansetrin.
  • Start med den lokale bor team. Du kan starte med boret hold i din skole eller by og derefter arbejde på din vej til at gøre det for regionale bore teams. Denne måde kan du sætte pris på din succes ved at arbejde hårdt på at gøre din vej til den højere rang af bore teams.
  • Tilmeld dig bore teams. Normalt er der boret hold til skoler og gymnasier og universiteter. Du kan søge efter rådgiveren af ​​boret team af din skole og tale med ham om dine ønsker at slutte sig til holdet.
  • Prøv at gøre det til holdet. Nogle bore teams vil få dig til at prøve for holdet, før du kan slutte sig til holdet officielt. Fordi du har forberedt fysisk, mentalt og følelsesmæssigt til dette, kan du nu trygt prøve-out for ethvert hold du ønsker at deltage.


Hvis det første hold

Hvis det første hold, at du prøver ud for ikke indrømme dig, kan du altid prøve for andre hold. Må ikke miste håbet, fordi der er for mange bore teams i et område. Bare holde om arbejdstid ud og forberede dig fysisk, mentalt og følelsesmæssigt, indtil det hold, du ønsker at deltage endelig indrømmer dig.