O2s

Sådan at tegne en samurai sværd fra skeden

Er det ikke en stor oplevelse, hvis du kan tegne en god gammel samurai sværd ud af skeden? Med sine gamle rødder, kan håndtere en samurai bringe en masse mening for dig. Dette er sandt, uanset om du er en ejer af et sværd til pynt eller en kampsport entusiast som er efter det våben funktionalitet.

Ligegyldigt hvad dit formål er i et forsøg på at trække et sværd fra en kappe, er det vigtigt, at du overholder ekstrem forsigtighed. Forkert fejlagtig behandling af våbnet kan skade dig. Derfor er det nødvendigt, at du ved, hvordan man korrekt at tage den ud af skeden. Så før du tager dette sværd ud, læse disse vejledning først ikke kun ordentligt tegne, men også også sikkert trække et sværd ud af en kappe.

  • Klæd korrekt. Selv om det ikke er nødvendigt, at du bærer en traditionel japansk påklædning ved udarbejdelsen sværdet ud af skeden, kan dette betragtes lige så du kan føle øjeblikket. Hvad kræves fra din her er, at du bærer et skærf eller obi omkring din talje, hvor du kan placere hylsteret og sværdet fast.
  • Fastgør sværdet og skeden. Fastgør overtrækket sikkert med obi eller skærf, der er omkring din talje. Dette er meget vigtigt, så kappen vil forblive på plads, selv når du allerede har trukket ud sværdet. Men at overtrækket stadig kan flyttes lidt op for at støtte dig, når du er Y for at trække våben. Når dette observeres, placere sværdet opad, så den kan trækkes i en slående position højre væk.
  • Hold kappe. Tag fat i kappen, pege det nedad, og løft den op ved hjælp af din venstre hånd lidt. Dette vil gøre at trække ud af sværdet lettere for dig.
  • Trække ud samurai sværd. Grib sværdet håndtag med højre hånd, mens venstre hånd stadig holder skeden. Hold fingrene på højre hånd på toppen af ​​sværdet håndtag, så du nemt kan svinge det at hakke bevægelse lige efter det er trukket fra skeden. Så hurtigt trække den samurai sværd ud af skeden.
  • Udfør dine teknikker. Hvis du ved, hvordan at hugge eller klippe med samurai sværd, så gør det på dette punkt. Men du kan bare svajer det, men på en meget omhyggelig måde. Må ikke tage Sværd også i nærheden af ​​din krop til at undgå dig selv fra at blive såret ved sin skarpe kniv.
  • Bringe tilbage våben til skeden. Hold sværdets skede med venstre hånd igen lidt løfte den op. Så blidt og forsigtigt skubbe samurai sværd tilbage til sin plads og justere hylsteret korrekt i rammen eller obi når sværdet er i. Hold sværdet i et sikkert sted, hvis du ikke skal bruge det igen for dagen.


Sådan at tegne en samurai sværd fra skeden. Fastgør sværdet og skeden.
Sådan at tegne en samurai sværd fra skeden. Fastgør sværdet og skeden.

Sikkerhed er meget vigtigt, der skal overholdes ved udarbejdelsen et sværd ud af skeden. Husk på, at samurai kan være meget skarp, at den kan skære kødet til det værst tænkelige niveau, du kan forestille dig. Derfor bør du øve ekstrem forsigtighed før, under og efter dit møde med nogen samurai sværd.