O2s

Sådan at svømme küren slagtilfælde

Også kendt som crawl eller sidestroke

Også kendt som crawl eller sidestroke, freestyle slagtilfælde er den hurtigste og mest effektive svømning teknik. Det blev oprindeligt kaldt "Australian Crawl" som disse blev brugt af konkurrencedygtige svømmere fra Australien for at vinde mange begivenheder i den tidlige del af det 20. århundrede. Den crawl er svømning stil valg under freestyle konkurrencer, hvor enhver slagtilfælde er tilladt blandt konkurrenterne. Det er også en af ​​de første styles, der skal læres af begyndere, og teknikken valg for triatleter, der ønsker at afslutte svømning portion hurtigt og med lidt anstrengelse.

Sådan at svømme küren slagtilfælde. Din overkrop skal rulle med hver armtag.
Sådan at svømme küren slagtilfælde. Din overkrop skal rulle med hver armtag.

Her er de skridt til at svømme freestyle slagtilfælde.

  • Dit hoved skal kigge på gulvet i stedet for at se fremad. Dette vil holde dit hoved ned, strømline hele din krop.
  • Din overkrop skal rulle med hver armtag. Din krop skal rotere langs akse, der går fra toppen af ​​dit hoved til midt på brystet. Dette vil tilføje magt til hvert slag, som du bruger din ryg, bryst, skulder og arm muskler til at køre din hånd langs vandet.
  • Indtast din hånd ved 30 grader i vandet. Armen selv er kun forlænges 2/3rds ved ankomsten til vand, derefter helt ud bagefter. Hånden holdes lige ved ankomsten og derefter fast cupped når at blive trukket tilbage uden at være stiv. Et vigtigt skridt her er at lade din arm trænge igennem vandoverfladen så tæt din krop som du kan. Følg igennem hele rækken af ​​bevægelse af dine arme til at give dem mulighed for at arbejde med din fremdrift gennem vandet.
  • Sparke fødderne frem og tilbage. Dette vil forhindre dine ben i at synke hele slagtilfælde. Hold dine fødder og ankler løs for at spare energi. Vælg mellem seks slag spark eller to-takts kick. De seks-takts spark udfører tre spark per armtag, hvilket resulterer i en meget hurtig bevægelse. Den to-takts spark kun bruger én spark per armtag, sparer energi, der er bedre for lange afstande.
  • Træk vejret som du står ved siden af. Begyndere kan støde den hindring for at trække vejret, hvis de ikke ved, hvornår at time det, exhaling for tidligt eller for sent og dermed begynde kvælning på vand. Når du har taget et stort vindpust, kan du begynde exhaling kontinuerligt gennem din næse og mund som dit ansigt forbliver under vandet. Hvis der stadig er luft i lungerne lige før dit ansigt kommer ud af vandet, bortvise det hele ud og derefter tage det næste åndedrag. For at reducere hoved rotation og maksimere din eksponering for luft, rotere dine skuldre, når du udfører küren. Dette vil lade hele din krop momentum skubbe dit hoved længere ude i vandet uden at belaste nakken. Endelig er det vigtigt at forblive afslappet og undgå over-tænkning vejrtrækning proces, som vil føre dig til mistiming dit indtag og får dig til at kvæle.
  • Undgå fejl i freestyle. En almindelig fejl er på vej ind armen i vandet for tidligt, skaber unødvendig modstand, der bremser den svømmer ned. En anden fejl er at indtaste hånd vinkelret på vandoverfladen, hvilket øger risikoen for skader. Har en coach evaluerer din freestyle teknik og korrigere din form for dig.


Hold øve din freestyle slagtilfælde indtil du har udviklet dine muskler og lunger, mens perfektionere din formular. Uanset om i en swimming konkurrence eller på en strand, er en freestyle din hurtigste teknik i vandet.