O2s

Sådan at slå juble og danse tryouts

Hvornår var sidste gang du forsøgte ud for et hold

Hvornår var sidste gang du forsøgte ud for et hold, og undlod at gøre det? Vidste du forlader denne dag følelse skuffet gad vide hvor du fejlede? Eller har du forlader tænke, at du bare ikke har hvad det kræver? Uanset hvad, du er i lykke. Der er en reel måde at slå tryouts, at mange mennesker ikke kender. Men før vi kommer for langt forud for os selv, lad os starte med det grundlæggende.

I denne artikel vil vi tale om den naturlige pause

I denne artikel vil vi tale om den naturlige pause. Der er virkelig tre kategorier af scorer i tryouts. Det er de øverste niveau score (dybest set deltagere, som har gjort holdet), lavere niveau scorer (deltagere, der bliver skåret i den første runde) og endelig de naturlige pause scorer (deltagere, der er i mellem de øvre scores og lavere scorer). Vi kan i det væsentlige kalde deltagerne i den naturlige pause kategori af maybes. Hvorfor siger vi det? Fordi de er på nippet til at gøre holdet.

Så hvad betyder alt dette for dig

Så hvad betyder alt dette for dig? Afhængigt af hvilken fase af et Prøvekopier du gjorde det, kan du vide, hvor du lør Hvis du var slip i den første runde af tryouts (lavere score), du er på et stadium, hvor du har brug for at oksekød op dine færdigheder. Fra dette tidspunkt, du virkelig har brug for at skyde for at komme ind i den naturlige pause på et absolut minimum. Må ikke bekymre dig, da du kan være foran kurven, hvis du vælger. Prøv og nedskrive de færdigheder, du blev bedt om at udføre og gå til en lokal gym eller studie for at arbejde på disse færdigheder. Eller som et billigere alternativ, kan du altid prøve at finde en ven til at lære dig så godt. Uanset hvad, er du nødt til at arbejde på dine evner og komme ind i det naturlige pause.

Sådan at slå juble og danse tryouts. Hvornår var sidste gang du forsøgte ud for et hold.
Sådan at slå juble og danse tryouts. Hvornår var sidste gang du forsøgte ud for et hold.

For dem af jer i den naturlige pause kategori (eller senere runder i tryouts), er du i de mest konkurrencedygtige sted. Bogstaveligt, er du kæmper for en stedet, at ti eller flere andre deltagere kæmper for så godt. Hvad dette betyder for dig er, at du skal finde en måde at Edge din konkurrence ud. Og hvordan du gør det kunne ikke være mere simpelt. Tjen flere point end dine konkurrenter. De deltagere, der lykkes i den naturlige pause kan bogstaveligt talt gøre det med et point.

Så hvordan får du de ekstra point

Så hvordan får du de ekstra point? Det er altid den million dollar spørgsmålet, men svaret er enklere end du nogensinde troede. Men, for at vise dig, hvor let det egentlig er, så lad mig stille dig et spørgsmål. Hvilken område tryouts har du fokusere på de mest? For cheerleaders, som regel deres fokus falder i et par kategorier: forkrøbling, Tumbling eller Cheer. Men ni gange ud af ti, de fleste cheerleaders bliver ofre for at fokusere for meget på nedsat vækst. Som for dansere, de igen falder i nogle af de samme spørgsmål som cheerleaders om det er koreografien eller en bestemt færdighed sæt.

Hvad vi har sker

Hvad vi har sker, er en af ​​de mest almindelige misforståelser af tryouts. De fleste deltagere, der Prøvekopier, mener, at dommerne er mere bekymret for et aspekt af prøveversioner vers alle områder som helhed. Det er desværre ikke sandt. Mens visse områder af tryouts kan indeholde flere point end andre, der ikke diskonterer alle de andre punkter. Problem begynder, når du se de faktiske score ark bag dømme. Forkrøbling, Koreografi, Skills, Tumbling, Cheer, etc, normalt kun udgør en lille del af den samlede score. Sommetider disse kun tegner sig for 30 procent eller mindre af den samlede score.

Du har nu glemt omkring 70 procent af din Prøvekopier

Du har nu glemt omkring 70 procent af din Prøvekopier. Og jeg er sikker på en masse af jer tænkte, jeg er god til de andre dele, så hvorfor ikke fokusere på de vigtigste områder. Hvad du har gjort, er elimineret muligheden for ekstra point i hver kategori. Husk, at vi sagde de naturlige pause vinderne kan vinde ved bogstaveligt talt et point. Nå, du havde fokuseret på en alle omkring punkterne kamp, ​​ville du have været den ene i vinder sædet.

Hvad du skal gøre er at maksimere point over hele linjen

I denne artikel vil vi tale om den naturlige pause. Så hvad betyder alt dette for dig.
I denne artikel vil vi tale om den naturlige pause. Så hvad betyder alt dette for dig.

Hvad du skal gøre er at maksimere point over hele linjen. Virkelig fokusere på at få alle punkter ud af, hvad du udmærke sig på. Lad intet på bordet. I de områder, du er svag på, få så mange point som du kan. Nogle gange betyder det, forlader højere kvalifikationer alene og udføre de færdigheder, du kan gøre på deres højeste niveau. Et fald eller boble på et højere færdighedsniveau kan reducere punkter langt værre end førende med en lavere færdighed.

Følg ovenstående og din næste Prøvekopier kunne være den, du har ledt efter.

Paul Hopkins har cheerleading i over syv år

Paul Hopkins har cheerleading i over syv år. I løbet af denne tid, han har været en del af hold på high school, college og faglige niveau. Oven i at han har undervist utallige klinikker og menige til cheerleaders i alle aldre, herunder Pro teammedlemmer. Sammen med undervisning, har Paul også dømt talrige tryouts og konkurrencer. Nogle af hans awards omfatter en 24. plads på partner stunt statsborgere. Paul også er en Certified Fitness Trainer og Biomekanik Specialist.

For mere information, besøg venligst www.CheerLogic.com .