O2s

Sådan at se mumier på British Museum i London

The British Museum of London har en af ​​de største samlinger af menneskets historie og kultur artefakter. Museet blev grundlagt i 1753 af Sir Hans Sloane. En læge og naturforsker, havde Sir Hans Sloane en samling af nogle 71 tusind stykker nysgerrighed, som han solgte til kong George II. Samlingen blev en del af British Museum, da det blev etableret i 1753. The British Museum er det første museum, der hverken tilhører kongen eller til kirken. Den var åben for offentligheden og har aldrig ladet en entré. Museet er berømt for sit store visning af egyptiske mumier, der er opstaldet i tre værelser. Her er nogle tips om hvordan man se mumier på British Museum i London.

  • Går til British Museum of London er altid en del af en sightseeing tour. Det er et sted, hvor du kan få lære en masse historie, som du går fra rum til rum. Museet er åbent dagligt, men kan stadig være pakket med horder af besøgende især om eftermiddagen.
  • Mumierne vises i værelser 62, 63 og 64.. Værelser 62 og 63 display ligkister og masker, portrætter, mumier og elementer, der er blevet begravet sammen med de afdøde personer. Disse værelser har hovedparten af ​​de viste mumier. Der er en sammenlignende vist af en lys og mørke kraniet. Du vil også se se mumien af ​​Katebet fra det 18. dynasti. Den flettede hår af dette kvindelige mumie vises også. Mumien er stadig pakket ind i den forgyldte maske med en paryk samt gennembrudt ørering. Værelserne er på niveau 3 i museet, og du kan nemt gå op til værelserne ved hjælp af de vest-og øst trapper.
  • Andre attraktioner i værelser 62 og 63 er de mumier for katte, fisk og andre dyr. Du kan også se kisterne af Kleopatra, en teenagepige, der viser, at hun er et godt elsket barn af rige forældre. Hendes ligklæde var smukt malet.
  • Værelse 64 viser skærme fra begyndelsen Egypten. Et af de mest berømte mumier på skærmen her kaldes Ginger, så navn, fordi der stadig var tuffs af røde hår tilbage på kraniet da det blev opdaget. Mumien lægger i en fosterstilling og omgivet af glas engang fyldt med mad, samt de værktøjer, han brugte. Denne mumie er naturligt konserveret. Du vil også se de tidlige forsøg med mumificering, når du ser en kurv kiste fyldt med skelet.
  • En anden ting du skal kigge efter, når du besøger mumierne er Lindow mand. Denne mand var naturligt bevaret i mosen og blev fundet i Manchester i 1984. Det Lindow mand er omkring to tusind år gammel og museet udstiller sine delvise rester. Mange ting er blevet opdaget, når de undersøger dette mumie herunder en status over hans helbred, hans sidste måltid og den måde, han døde.


Sådan at se mumier på british museum i london. Går til british museum of london er altid en del af en sightseeing tour.
Sådan at se mumier på british museum i london. Går til british museum of london er altid en del af en sightseeing tour.

Du kan også gå online og se på British Museum of London hjemmeside for dybdegående information om mumier viste og artefakter. Der er fuld farve billeder, som du kan se.