O2s

Sådan at score i tennis

En omgang tennis består af punkter

En omgang tennis består af punkter, sæt, og spil. Der er en officiel målscorer i tennis spil. Men hvis du er en fan eller hvis du lige er startet ud hvordan du kan se eller spille tennis, så er det vigtigt, at du lærer at score en tennis spil ordentligt. Nedenfor er vejledninger om, hvordan man scorer i tennis.

Sådan at score i tennis. Forstå omgang tennis.
Sådan at score i tennis. Forstå omgang tennis.

  • Forstå omgang tennis. Den enkle forklaring er en spiller skal fire point for ham at vinde en kamp. Han har brug for at vinde seks kampe, så du han kan vinde et sæt. Og han har brug for at vinde to sæt, så han kan vinde kampen. Scoren fra tennis er fra kærlighed-15-30-40-spil.
  • Være i spillestedet før kampen. Forberedelse er vigtigt, især hvis du har brug for at score en vigtig kamp. Hvis du vil score sæt eller serie af spil, og derefter få det hele tidsplan og holde det handy. Hvis du vil se tennis spil i dit tv-apparat, og du går glip af nogle spil, bare kontrollere genudsendelser af de spil, du har savnet.
  • Identificer den spiller, der tjener i spillet. Bemærk, at score på serveren vil først blive annonceret.
  • Bestem den spiller, der scorer først. Den spiller, der misser bolden eller ramt det out of bounds eller ind i nettet er den spiller, der taber et point. En server vil miste point øjeblikkeligt, hvis hun dobbelt-fejl eller hvis han undlader i sin tjeneste i to lige forsøg.
  • Være opmærksomme. Fokus fordi scoren vil blive annonceret. Den primære score er 15. Den score af den spiller, som ikke vil få et punkt kaldes "kærlighed". Hvis de førende målscorer scorer igen, så hans score vil være 30 eller 30-kærlighed, så 40 eller 40-kærlighed, hvis han scorer igen. Hans efterfølgende score vil gøre ham vinde spillet. Spillet vil være lettere for dig at følge som du ser eller spiller tennis.
  • Husk, at en tennisspiller vil vinde, hvis han får en to point fordel. Hvis score af spillet skrider til 40-alle eller 40-40, så en spiller har brug for at få fordel af ad-40 eller 40-annonce. Så han har brug for at score den efterfølgende punkt, så han kan vinde. Hvis den vindende spiller ikke scorer efterfølgende punkt, så scoren er tilbage til 40-alle.
  • Nyd spillet tennis, mens scoring. Du kan kede mig, hvis du ikke er til sporten. Bemærk, at der er single og double spil i tennis. De grundlæggende slag i tennis er forhånd, baghånd, volley, lob og drop skud, tjene, topspin, slice og tilgang skud.


Der er fire store domstol klassifikationer i tennis

Der er fire store domstol klassifikationer i tennis. De er afhængige af det stof, der anvendes til overfladen af ​​retten. De klassifikationer er tæppe domstole, græs domstole, hårde domstole, og grusbaner. Der er en anden føler i hvert spille overflade, hvilket påvirker en spillers spillestil.

Besøg din skoles sports afdeling hvis du ønsker at lære tennis

Besøg din skoles sports afdeling hvis du ønsker at lære tennis. Hvis din skole ikke har en, så prøv at finde en tennis klinik i dit område. Spille tennis tilbyder en masse fordele, og det vil gøre dig montør og sundere. Det vil også udvikle dit fokus, som kan hjælpe dig i dine studier eller arbejde. Du kan også øve tennis ved dig selv. Men det anbefales, at du har nogen til at træne det med dig.