O2s

Sådan at sætte på en fiskeri jig nederdel

Når du starter eller lære at fiske

Når du starter eller lære at fiske, bør du overveje agnen du kan bruge bortset fra orme. Der findes flere typer af lokkemad, som du kan bruge, og en af ​​dem er den jig nederdel. Jig nederdele er drop lokkemad bruges til at lokke fisk. En jig nederdel praktisk omfatter strimler fremstillet af gummi eller metal folier knugede sammen af ​​en elastik. Jig nederdele siges at være effektive til at fange store fisk, såsom kongen makrel. Her er hvordan du kan sætte på et fiskeri jig nederdel.

Sådan at sætte på en fiskeri jig nederdel. Foretag små justeringer.
Sådan at sætte på en fiskeri jig nederdel. Foretag små justeringer.

  • Rengør jig. Hvis du bruger en gammel stang og har brugt flere skabeloner før, skal du sørge for at fjerne resterne af den gamle nederdel eller andre typer jigs, som du har brugt. Fjerne det gamle materiale sammen med gummiet fastholde båndet. Hvis du bruger en ny stang, vil nederdel bindes på tag slutningen af ​​din fiskesnøre.
  • Grab bandet. Hold gummi bevarer bånd af den nye jig nederdel. Der kan være strimler, der er fastgjort til båndet og strækker sig i en retning, eller de kan være blot passerer gennem båndet.
  • Hægt jig nederdel. Skub jig skørt på det øverste punkt på krogen, indtil den er på plads lige under jig og forbi modhager. Vær forsigtig, når glidende skørtet forbi krogen og modhager, da disse områder er normalt skarpe. Sørg for, at strimlerne ikke viklet ind eller sammenflettede.
  • Foretag små justeringer. Juster jig skørt rundt og op bøjningen og skaftet af krogen, indtil det er fastgjort. Skub gummi fastholde båndet over legemet af skabelonen. Anbring skørtet i en position således at fastholdelegemet båndet og skørtet er imod toppen af ​​lokkemiddel.
  • Overvej at binde nederdel. Nogle mennesker med erfaring i fiskeri ikke kun bruge bandet, når de lægger på nederdel jigs. Anvendelsen af ​​forbindelser er også almindeligt. Nogle mennesker selv foretrækker bånd til bånd. I dette tilfælde kan du bruge nogle strimler af skørtet for at binde. Man kan klippe 2-3 strimler af skørtet materiale. Skær en ende off hvert stykke, og wrap en lille håndværk wire omkring to eller tre gange løs. Placere nålen ind og foretage justeringer, således at materialet er jævn og stram med wiren. Når det er fast, skæres tråden med omkring 1/4 inch overskud og placere den mod bagsiden. Du må heller ikke bruge ledninger, men sørg for at binde trådene stramt.
  • Bind skørtet efter brug af bandet. Du kan også bruge både bandet og slips, hvis du ønsker. Den bonus, at den hånd slips bringer er, at det forhindrer, at det at rådne lettere. Den udvider anvendelsen af ​​skørtet.


Du er velkommen til at bede om hjælp fra den lokale sælger

Du er velkommen til at bede om hjælp fra den lokale sælger, fordi de har erfaring med sådanne ting, og det meste af tiden, de er meget villige til at hjælpe. Hvis du er en novice, er der ingen grund til at være bekymret. Følg vejledningen ovenfor, og du vil have din jig nederdel på plads på ingen tid.