O2s

Sådan at satse på sporet

Betting handler om at have en håndfuld penge og en hel masse held

Betting handler om at have en håndfuld penge og en hel masse held. Men nogle gange er du nødt til at være smart med væddemål. Du bliver nødt til at analysere spillet, så du kan sætte dine penge, hvor du kan have bedre chancer for at vinde det tilbage, eller endnu mere. Man er nødt til at gøre en vis undersøgelse af hestene, og hvordan de er placeret i tidligere løb. Her er nogle retningslinjer og tips om væddemål på et spor.

  • Kommer til racerbanen. Den første ting du skal have, er en lommen fuld af penge. Når du kommer på banen, købe en kopi af den race-programmet. Racing programmerne viser racing historie og statistik af hestene samt jockeyer. De er ganske nyttige i at vælge en pick at satse på, hvilket giver dig fingerpeg og information til at træffe kvalificerede forudsigelser og beslutninger. Du kan finde klassificeringen af ​​løbet øverst på hver side af programmet. Information om, hvilken type væddemål, du kan gøre, vil også findes i programmet. Undersøgelse og kigge efter sporets favorit eller picks for en bedre chance for at vinde. De fleste af disse favoritter ender i en af ​​de vindende grupper som forudsagt af nogle embedsmænd i sporet. Det er en god idé at satse på disse picks, fordi de har større chancer for at vinde igen.
  • Typer af indsatser. Der findes flere typer af væddemål, som du kan spille. Først og det nemmeste er showet bet. Du skal bare nødt til at vælge din top 3 heste uanset hvor. En anden type kaldes exacta, hvor du bliver nødt til at vælge 2 heste, der kommer til at være 1-2 i løbet. Der er også en satsning kaldet triple. For denne ene, skal du vælge dine 3 heste, som du tror vil slutte som første 3, i den korrekte rangorden. Der er også væddemål fra pick 2, pick 3, op at vælge 6, hvor du bliver nødt til at vælge vinderne i træk løb.
  • Placering af indsatser. Sørg for, at du angiver det spor du spiller på. Hvis du ikke gør det, er det en automatisk betragtes som et bet på hjemmebane. Der er også et specifikt format af væddemål at følge. Sørg for, at du følger denne rækkefølge i væddemål: sporet, race løn nummer, satsning beløb, type satsning, og endelig hesten nummer.
  • At vinde og tabe. Der er en totalisatorspil bord og tv-skærme på væddeløbsbanen. Det viser vigtige løb oplysninger du har brug for at vide. For eksempel er de vindende odds for hver hest til næste løb og nøjagtige kombinationer flashed på skærmene. Jo større odds, jo mindre sandsynligt er det for hesten at vinde. Skærmene opdateres hvert 10 sekund. I slutningen af ​​løbet, eller normalt omkring et minut før, vil tote bord viser den vindende værdi for en billet.

Sådan at satse på sporet. Kommer til racerbanen.
Sådan at satse på sporet. Kommer til racerbanen.

Et sidste tip: vente et par minutter før løbet er slut, før du skiller dine billetter. Der er tidspunkter, hvor nogle heste bliver diskvalificeret efter at have vundet. Man kan aldrig vide, om dine billetter kan være vindere på grund af nogle teknikalitet.

Betting er én måde at gøre nemme penge og de-stress

Betting er én måde at gøre nemme penge og de-stress. Men du skal sørge for at efterlade nok penge i dine lommer for at få dig hjem! Ansvar og disciplin bør altid praktiseres, når de deltager i nogen form for gambling.