O2s

Sådan at satse på hestene

At vide om heste er den grundlæggende ting du skal gøre

At vide om heste er den grundlæggende ting du skal gøre, før væddemål. Under mange oplysninger om historie og resultaterne af tidligere racer er en fordel for at vinde. Væddemål i hestevæddeløb er en aktivitet, hvor man virkelig kan teste dit held, samt din evne til at strategize. Her er nogle retningslinjer til, hvordan at satse på hestevæddeløb.

Sådan at satse på hestene. Beslut på race placering.
Sådan at satse på hestene. Beslut på race placering.

  • Beslut på race placering. Den første ting du skal gøre er at finde det racerbanen og kender tidsplanen for race. Du kan gå til off-track betting stationer, casino sports bøger eller i egentlige race tracks. Når du har endelig besluttet, hvor de skal gå, planlægger at ankomme tidligt før løbet begynder at give dig tid gøre dig bekendt med heste og betting system.
  • Forberedelse til væddemål. Først og fremmest købe en racing program, som vil koste dig omkring 5€. Programmet omfatter alle de nødvendige oplysninger om løbet. Den racing program vil give dig data på hestene, jockeyer, og tiden løb. Våge over løbene og blive informeret om udbytte og de happenings i hvert løb.
  • Valg dine indsatser. Vælg de heste, der har bevist chancer for at vinde. Først notere numre, der svarer til dine indledende og instinktive valg. Dernæst vurderer hestene ved hjælp af oplysninger fra din racing program. Glem ikke at kigge ind i navnet på den jockeyer og deres vindende statistikker. Desuden kender længden af ​​den aktuelle race og hestenes resultater i tidligere løb. Blive mindet om, at de laveste odds vil give de laveste gevinster. Under henvisning til de bedste heste er den sikreste vej at gå, fordi de har en dokumenteret vindende evne. Men hvis du ønsker at tage den risiko, kan du spille på hesten med en høj ulige, fordi det kan give dig store overskud, hvis hesten vinder løbet.
  • Væddemål. Liste ned dine spil på et stykke papir og præsentere det for væddemål vinduet. Den teller vil give dig en kvittering eller en billet. Sørg for ikke at miste din billet, da det vil fungere som din pass at hævde dine priser i tilfælde af, at du vinder.
  • Catching up for race resultater. Overvåg løbet og vente på de officielle resultater. Kig over din billet og sammenlign den med de officielle resultater. Hvis du har de tal, der matcher de resultater, det betyder, at du vinder.
  • Påberåbelse din pris. Præsenter din vindende billet til teller. Når dine gevinster og identitet er blevet bekræftet, vil du få en kontant kupon, der betyder det beløb, du har vundet. Ved afslutningen af ​​alle racer, kan du bytte din kupon til kontanter med cashier og krav på dine gevinster i kontanter.

Væddemål på hestevæddeløb kan være spændende

Væddemål på hestevæddeløb kan være spændende, men også meget risikabelt. Når du er færdig uansvarligt, kan det føre til en afhængighed og besættelse. Det anbefales stærkt at sætte grænser, før du starter den aktivitet og undgå at risikere for mange penge. Gør væddemål en lejlighedsvis aktivitet og aldrig dine primære middel til at erhverve penge.